Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2023 Super Moderator Share Napisano 23 Września 2023 Bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pho Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 (edytowane) W dniu 20.09.2023 o 14:40, Lipa napisał: Jako dzieciak skleiłem TS-11 chyba plastyka. Zastanawiałem się czy nie odświeżyć sobie takim zestawem z Army. Tylko do mnie gada wersja obwieszona uzbrojeniem, tak samo jak kiedyś zagadała w papierniczym... Ten kolorowy kamuflaż też był kozacki tylko nie pamiętam okresu ani jednostki. Będę zaglądał. Może skusze się na zakup. Masz kolego, pewnie któraś z tych: Edytowane 23 Września 2023 przez pho bo tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Kiedy forum nie miało certyfikatu poczułem wenę do sklejania modeli. Iskra powstała w jeden weekend. Prezentuję tok prac nad modelem. Galeria będzie w najbliższym czasie. Elementy kokpitu na różnych etapach malowania Kadłub sklejony i przytrzymany taśmą Model przed szlifowaniem i szpachlowaniem, ale z uciętym nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Maski winylowe z zestawu Malowanie w toku Gotowy model. Faktura powierzchni wynika ze świeżego Sidoluxa. Więcej zdjęć z budowy niestety nie mam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 O! Wspaniała wrzutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Model ukończony. Zapraszam do galerii: Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi