Super Moderator jawkers Napisano 23 Września 2023 Super Moderator Napisano 23 Września 2023 Bardzo proszę. Cytuj
pho Napisano 23 Września 2023 Napisano 23 Września 2023 (edytowane) W dniu 20.09.2023 o 14:40, Lipa napisał: Jako dzieciak skleiłem TS-11 chyba plastyka. Zastanawiałem się czy nie odświeżyć sobie takim zestawem z Army. Tylko do mnie gada wersja obwieszona uzbrojeniem, tak samo jak kiedyś zagadała w papierniczym... Ten kolorowy kamuflaż też był kozacki tylko nie pamiętam okresu ani jednostki. Będę zaglądał. Może skusze się na zakup. Masz kolego, pewnie któraś z tych: Edytowane 23 Września 2023 przez pho bo tak. 1 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 Kiedy forum nie miało certyfikatu poczułem wenę do sklejania modeli. Iskra powstała w jeden weekend. Prezentuję tok prac nad modelem. Galeria będzie w najbliższym czasie. Elementy kokpitu na różnych etapach malowania Kadłub sklejony i przytrzymany taśmą Model przed szlifowaniem i szpachlowaniem, ale z uciętym nosem. Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 Maski winylowe z zestawu Malowanie w toku Gotowy model. Faktura powierzchni wynika ze świeżego Sidoluxa. Więcej zdjęć z budowy niestety nie mam. 2 Cytuj
Kolekcjoner WP Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Model ukończony. Zapraszam do galerii: Edytowane 28 Grudnia 2023 przez Kolekcjoner WP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi