robertmodelarz Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Po dwumiesięcznym boju PT-76 firmy Trumpeter, trafił do galerii: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Mam wrażenie, że zdjęcia trochę są niedoświetlone. Strasznie dużo zaciemnienia widać momentami. Jesteś w stanie to poprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Godzinę temu, SFModel napisał: Mam wrażenie, że zdjęcia trochę są niedoświetlone. Strasznie dużo zaciemnienia widać momentami. Jesteś w stanie to poprawić? Taka pogoda - ciemno jest, jak będzie słońce to wstawię parę nowych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 23 godziny temu, SFModel napisał: Mam wrażenie, że zdjęcia trochę są niedoświetlone. Strasznie dużo zaciemnienia widać momentami. Jesteś w stanie to poprawić? foty zrobione przy lepszym świetle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 Na podstawkę (dioramę) go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 14 godzin temu, Gerd napisał: Na podstawkę (dioramę) go! Mówisz i masz!!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 No i na podstawku prezentuje się znacznie ciekawiej. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 Ja to bym tą trawę poprzycinał na bokach, bo tak to wystaje niepotrzebnie, zrób sobie sadzarkę z muchołapki, przydatna rzecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Albo na lawetę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Na lawetę ! Na lawetę! (albo na ODS....) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, Gerd napisał: Na lawetę ! Na lawetę! (albo na ODS....) ODS w 1/35 do gabloty nie wejdzie!!!! Co do lawety to tylko model Trumpeter 01065 MAZ-537G with MAZ/ChMZAP-5247G semjtrailer. Problem jest tylko w tym, że one ciągały z armaty 2S7Pion" w Głogowie. Samych lawet do URALA nikt niestety nie robi. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 52 minuty temu, Gerd napisał: Na lawetę ! Na lawetę! (albo na ODS....) Do akwarium. Niech udowodni, że umie pływać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Ja użyłem tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JFM Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 ...i postawiłem Łunę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2023 42 minuty temu, JFM napisał: Ja użyłem tej. Pomysł genialny, niestety nie na moją kieszeń, zestawik ten słono kosztuje- 165,54 Euro po dzisiejszym kursie 717 PLN. Prędzej kupię Kraza z Trumpetera za 211 PLN. https://www.amazon.it/Merito-63-502-Model-serbatoio-Transporter/dp/B00NXFQO5E 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi