socjo1 Napisano 15 Października 2023 Napisano 15 Października 2023 Fajnie, że skończyłeś, fajnie że pokazałeś. Wielkość modelu i jego skomplikowanie robią wrażenie. Na pewno jego budowa dostarczyła Ci wiele satysfakcji. Cytuj
Szydercza Gała Napisano 16 Października 2023 Napisano 16 Października 2023 Czadowa kanapa, zazdraszczam 1 2 Cytuj
Superbe Napisano 18 Października 2023 Autor Napisano 18 Października 2023 On 10/15/2023 at 4:12 PM, socjo1 said: Fajnie, że skończyłeś, fajnie że pokazałeś. Wielkość modelu i jego skomplikowanie robią wrażenie. Na pewno jego budowa dostarczyła Ci wiele satysfakcji. Skończyłem, bo jak można coś zacząć i porzucić? A pokazałem, prawdę mówiąc nawet wbrew sobie,tylko po to. By udowodnić pewnym małym, niemiłym ludzikom, że wcale nie jest tak tragicznie jak to wieścili. Pokazałem, bo może ktoś,kiedyś skorzysta z pewnych zdjęć i rozwiązań No tak, model jest spory i nawet wykonanie fotek komórką stwarza trudności. Jednak samo wykonanie dało naprawdę masę zadowolenia yym bardziej, że to mój pierwszy ze zwiniętymi żaglami Zabawa była naprawdę fajowa i dziękuję tym wszystkim, którzy to zauważyli i docenili. Wypowiedzi maluczkich pozostawię bez komentarza, bo przez czas pobytu na tym forum utwierdziłem się w przekonaniu, że na rozmowę (jakąkolwiek!) z takimi osobnikami szkoda nerwów Pozdrawiam wszystkich innych Cytuj
socjo1 Napisano 18 Października 2023 Napisano 18 Października 2023 2 minuty temu, Superbe napisał: Skończyłem, bo jak można coś zacząć i porzucić? A pokazałem, prawdę mówiąc nawet wbrew sobie,tylko po to. By udowodnić pewnym małym, niemiłym ludzikom, że wcale nie jest tak tragicznie jak to wieścili. Pokazałem, bo może ktoś,kiedyś skorzysta z pewnych zdjęć i rozwiązań No tak, model jest spory i nawet wykonanie fotek komórką stwarza trudności. Jednak samo wykonanie dało naprawdę masę zadowolenia yym bardziej, że to mój pierwszy ze zwiniętymi żaglami Zabawa była naprawdę fajowa i dziękuję tym wszystkim, którzy to zauważyli i docenili. Wypowiedzi maluczkich pozostawię bez komentarza, bo przez czas pobytu na tym forum utwierdziłem się w przekonaniu, że na rozmowę (jakąkolwiek!) z takimi osobnikami szkoda nerwów Pozdrawiam wszystkich innych Już byś dal spokój, naprawdę... Z mojej strony dziękuję za dyskusję. Cytuj
Superbe Napisano 18 Października 2023 Autor Napisano 18 Października 2023 49 minutes ago, socjo1 said: Już byś dal spokój, naprawdę... Mowisz i masz Cytuj
laskonogi Napisano 30 Października 2023 Napisano 30 Października 2023 (edytowane) fajnie z czego te siatki ? na bukszprycie i galerii z tyłu ? Edytowane 30 Października 2023 przez laskonogi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi