Superbe Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Fajnie, że skończyłeś, fajnie że pokazałeś. Wielkość modelu i jego skomplikowanie robią wrażenie. Na pewno jego budowa dostarczyła Ci wiele satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 gratulacje z ukończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 Czadowa kanapa, zazdraszczam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 On 10/15/2023 at 4:12 PM, socjo1 said: Fajnie, że skończyłeś, fajnie że pokazałeś. Wielkość modelu i jego skomplikowanie robią wrażenie. Na pewno jego budowa dostarczyła Ci wiele satysfakcji. Skończyłem, bo jak można coś zacząć i porzucić? A pokazałem, prawdę mówiąc nawet wbrew sobie,tylko po to. By udowodnić pewnym małym, niemiłym ludzikom, że wcale nie jest tak tragicznie jak to wieścili. Pokazałem, bo może ktoś,kiedyś skorzysta z pewnych zdjęć i rozwiązań No tak, model jest spory i nawet wykonanie fotek komórką stwarza trudności. Jednak samo wykonanie dało naprawdę masę zadowolenia yym bardziej, że to mój pierwszy ze zwiniętymi żaglami Zabawa była naprawdę fajowa i dziękuję tym wszystkim, którzy to zauważyli i docenili. Wypowiedzi maluczkich pozostawię bez komentarza, bo przez czas pobytu na tym forum utwierdziłem się w przekonaniu, że na rozmowę (jakąkolwiek!) z takimi osobnikami szkoda nerwów Pozdrawiam wszystkich innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 2 minuty temu, Superbe napisał: Skończyłem, bo jak można coś zacząć i porzucić? A pokazałem, prawdę mówiąc nawet wbrew sobie,tylko po to. By udowodnić pewnym małym, niemiłym ludzikom, że wcale nie jest tak tragicznie jak to wieścili. Pokazałem, bo może ktoś,kiedyś skorzysta z pewnych zdjęć i rozwiązań No tak, model jest spory i nawet wykonanie fotek komórką stwarza trudności. Jednak samo wykonanie dało naprawdę masę zadowolenia yym bardziej, że to mój pierwszy ze zwiniętymi żaglami Zabawa była naprawdę fajowa i dziękuję tym wszystkim, którzy to zauważyli i docenili. Wypowiedzi maluczkich pozostawię bez komentarza, bo przez czas pobytu na tym forum utwierdziłem się w przekonaniu, że na rozmowę (jakąkolwiek!) z takimi osobnikami szkoda nerwów Pozdrawiam wszystkich innych Już byś dal spokój, naprawdę... Z mojej strony dziękuję za dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 18 Października 2023 Autor Share Napisano 18 Października 2023 49 minutes ago, socjo1 said: Już byś dal spokój, naprawdę... Mowisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 30 Października 2023 Share Napisano 30 Października 2023 (edytowane) fajnie z czego te siatki ? na bukszprycie i galerii z tyłu ? Edytowane 30 Października 2023 przez laskonogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi