shadowmare Napisano 4 Listopada 2023 Share Napisano 4 Listopada 2023 (edytowane) Cześć, warsztat: https://www.pwm.org.pl/viewtopic.php?f=12&t=87775 Gustaw niby poprawny ale na pół gwizdka wyprodukowany, słabe tłoczenie, matowa owiewka, nadlewki itp. itd. Niby teraz wyszła Zoukei Mura, też ma swoje problemy ale jak ktoś będzie otwierać to lepsza opcja, nie trzeba przynajmniej worka dodatków. Dodane: - blacha Edka - metalowe golenie - żywiczny kołpak - maski Montex, tulipan od własnych masek Edytowane 4 Listopada 2023 przez shadowmare 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Listopada 2023 Share Napisano 4 Listopada 2023 Godzinę temu, shadowmare napisał: Gustaw niby poprawny ale na pół gwizdka wyprodukowany, słabe tłoczenie, matowa owiewka, nadlewki itp. itd. Nie napisałeś tylko że to Revell . Mam dwa, jeden idealny z krystalicznym szkłem, drugi podobny do twojego. Szkło mleczne i nadlewki. Ale ja ten model jednak bardzo lubię, poza kilkoma wpadkami, najlepszy Gustaw w tej skali. Trzeba jednak w niego trochę zainwestować. Śmigło to Quickboost? A całość naprawdę się podoba, super robota . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 4 Listopada 2023 Autor Share Napisano 4 Listopada 2023 4 godziny temu, barszczo napisał: Nie napisałeś tylko że to Revell . Mam dwa, jeden idealny z krystalicznym szkłem, drugi podobny do twojego. Szkło mleczne i nadlewki. Czyli zależy od partii, ja miałem pecha ale to samo z owiewką było w Me-262 4 godziny temu, barszczo napisał: ...najlepszy Gustaw w tej skali. Trzeba jednak w niego trochę zainwestować. Śmigło to Quickboost? A całość naprawdę się podoba, super robota . Zoukei Mura jest najpoprawniejsza na ten moment, kosztuje niemało ale jak kupisz wszystko co Eduard i reszta wydali do Revella to wyjdzie na 1, bez walki z dopasowywaniem dodatków. Śmigło Quickboost, Beule też z żywicy zapomniałem dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Listopada 2023 Share Napisano 5 Listopada 2023 Skąd pomysł na podwieszenie gondoli w tym samolocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 6 Listopada 2023 Autor Share Napisano 6 Listopada 2023 Znam dobrze zdjęcia, wiem, że gondoli nie było i że ogólnie rzadko występowały. Od tak dodałem, żeby urozmaicić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Podoba się i to bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi