Marudek Napisano 6 Listopada Autor Share Napisano 6 Listopada Wielkie dzięki Panowie za słowa wsparcia i praktyczną pomoc. Przejrzałem linki na razie pobieżnie, ale może kiedyś znajdę czas na eksperymenty i odważę się zrobić morską dioramę z - wodą i figsami. Ale jeszcze nie teraz. Bardzo mi się spodobały tendry lotnicze - w szczególności Albatross. Dlatego zrobię sobie go jeszcze w 1:350 Ale założę na to osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada Kiedy to proste jest jak budowa cepa. Zrob go sobie stojącego na kotwicy najlepiej z samolotem dyndajacym na dźwigu. Spokojna woda lekko zrobiona kula w glinie. 15 minut roboty i 3 dni czekania aż wyschnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 6 Listopada Share Napisano 6 Listopada 29 minut temu, Szydercza Gała napisał: Kiedy to proste jest jak budowa cepa. Zrob go sobie stojącego na kotwicy najlepiej z samolotem dyndajacym na dźwigu. Spokojna woda lekko zrobiona kula w glinie. 15 minut roboty i 3 dni czekania aż wyschnie Chyba po prostu kolega "zakiwał się". No nic, zobaczymy, co dalej. W każdym razie - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Listopada Autor Share Napisano 8 Listopada Faktycznie - chyba trochę przekombinowałem Macie rację Panowie - 700 tki najlepiej wyglądają na kawałku morza. No nic - trzeba się tego nauczyć Wychodzi na to, że 350-tki będę robił na pylonach - a 700-tki na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada (edytowane) To prosta robota, tu masz przyklad, ulepulem dzis do kutra. Zajelo z 15-20 minut. Edytowane 9 Listopada przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 9 Listopada Share Napisano 9 Listopada W dniu 8.11.2025 o 14:05, Marudek napisał: Faktycznie - chyba trochę przekombinowałem Macie rację Panowie - 700 tki najlepiej wyglądają na kawałku morza. No nic - trzeba się tego nauczyć Wychodzi na to, że 350-tki będę robił na pylonach - a 700-tki na wodzie A potem stwierdzisz, że na odwrót, bo ci się znudziło. Też pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada Dzięki Panowie socjo1 - Oj tam, raczej mi się to nie odwidzi, bo jak stawiać okręt na morzu to lepiej żeby był go spory kawałek pod stępką, a ja nie mam tyle miejsca Właśnie dlatego przeskalowałem się w okrętach z 1:144 na mniejsze. Po Albatrosie w 350 zrobię sobie Akitsushimę w 350-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada 4 godziny temu, Marudek napisał: ...po Albatrosie w 350 zrobię sobie Akitsushimę w 350-tce Ambitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada dziękuję @Marudek, z HMS Albatross ale już jako SS Hellenic Prince, oraz z SS Protea związane są losy moich australijsko-tasmańskich Przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi