Marudek Napisano Czwartek o 15:23 Autor Share Napisano Czwartek o 15:23 Wielkie dzięki Panowie za słowa wsparcia i praktyczną pomoc. Przejrzałem linki na razie pobieżnie, ale może kiedyś znajdę czas na eksperymenty i odważę się zrobić morską dioramę z - wodą i figsami. Ale jeszcze nie teraz. Bardzo mi się spodobały tendry lotnicze - w szczególności Albatross. Dlatego zrobię sobie go jeszcze w 1:350 Ale założę na to osobny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Czwartek o 15:50 Share Napisano Czwartek o 15:50 Kiedy to proste jest jak budowa cepa. Zrob go sobie stojącego na kotwicy najlepiej z samolotem dyndajacym na dźwigu. Spokojna woda lekko zrobiona kula w glinie. 15 minut roboty i 3 dni czekania aż wyschnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Czwartek o 16:21 Share Napisano Czwartek o 16:21 29 minut temu, Szydercza Gała napisał: Kiedy to proste jest jak budowa cepa. Zrob go sobie stojącego na kotwicy najlepiej z samolotem dyndajacym na dźwigu. Spokojna woda lekko zrobiona kula w glinie. 15 minut roboty i 3 dni czekania aż wyschnie Chyba po prostu kolega "zakiwał się". No nic, zobaczymy, co dalej. W każdym razie - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 godzin temu Autor Share Napisano 14 godzin temu Faktycznie - chyba trochę przekombinowałem Macie rację Panowie - 700 tki najlepiej wyglądają na kawałku morza. No nic - trzeba się tego nauczyć Wychodzi na to, że 350-tki będę robił na pylonach - a 700-tki na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi