Thalgonis Napisano 8 Listopada 2023 Share Napisano 8 Listopada 2023 Hejka, poniżej moja ulubiona podniebna krowa Stare Kino PS. trochę fotek warsztatowych 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Całkiem przyjemny Messer, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Tyle roboty i SF model spoko podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Dziękuję Panowie, cieszę się, że się podoba Adamo - u mnie wszystko będzie SF Z prostego powodu, klejenie modeli to dla mnie przyjemność, lepsze spędzanie czasu niż gapienie się w seriale TV. A już szczególnie malowanie i końcowy efekt tego. A - jakkolwiek to zabrzmi - liczenie nitów, sprawdzanie czy na pewno kształt danego elementu jest prawidłowy, czy odpowiednia broń jest zamontowana na danym modelu, po prostu mnie nie jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 To pisze się że wg instrukcji a nie SF. Nie zawsze instrukcja jest skopana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Bardzo ładna 110 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi