Thalgonis Napisano 8 Listopada 2023 Napisano 8 Listopada 2023 Hejka, poniżej moja ulubiona podniebna krowa Stare Kino PS. trochę fotek warsztatowych 12 Cytuj
barszczo Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Całkiem przyjemny Messer, podoba się . 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Tyle roboty i SF model spoko podoba się 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 Dziękuję Panowie, cieszę się, że się podoba Adamo - u mnie wszystko będzie SF Z prostego powodu, klejenie modeli to dla mnie przyjemność, lepsze spędzanie czasu niż gapienie się w seriale TV. A już szczególnie malowanie i końcowy efekt tego. A - jakkolwiek to zabrzmi - liczenie nitów, sprawdzanie czy na pewno kształt danego elementu jest prawidłowy, czy odpowiednia broń jest zamontowana na danym modelu, po prostu mnie nie jara Cytuj
Adamo722 Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 To pisze się że wg instrukcji a nie SF. Nie zawsze instrukcja jest skopana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi