makinen Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Drodzy- szukam (kupię, przygarnę) narzędzia 1:35 - siekierę, młot i kilof. Takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 a szukałeś u Przemka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2023 szukałem i....opis jest taki cyt:"W tym wypadku są to narzędzia o rozmiarach 8mm, 8,5mm, 9mm, 9,5mm i 10mm.Akcesoria pasują do skal jak 1:35 i pokrewnych 1:32, 1:48 i 1:43' jak dla mnie największy wymair 10 mm nijak nie pasuje do 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 17 minut temu, makinen napisał: jak dla mnie największy wymair 10 mm nijak nie pasuje do 1:35 myślę że jak napiszesz do Przemka i mu powiesz że chętnie kupisz ale przeskalowane do tylu i tylu mm to też nie będzie problem - ja tak u niego kiedyś kupowałem polery ("kołki do cumowania"), też poprosiłem o zmianę gabarytu tych "gotowców" z jego oferty i nie było problemu tylko troszkę musiałem zaczekać. EDIT ----------- Możesz też poszukać zestawu narzędziowego MiniArt 35603 i zobaczyć tam coś dobierzesz co potrzebujesz https://www.scalemates.com/kits/miniart-35603-tool-set--1237756 Edytowane 1 Grudnia 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Godzinę temu, makinen napisał: szukałem i....opis jest taki cyt:"W tym wypadku są to narzędzia o rozmiarach 8mm, 8,5mm, 9mm, 9,5mm i 10mm.Akcesoria pasują do skal jak 1:35 i pokrewnych 1:32, 1:48 i 1:43' jak dla mnie największy wymair 10 mm nijak nie pasuje do 1:35 Daj znac jaki rozmiar potrzebujesz. Np siekiery mam 6 rodzai i dostepne w kilkunastu rozmiarach łopaty też dostępne są w kilku typach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi