kolejny-Wojtek Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Model starawy, ponad 10 lat, prosto z pudła. Malowanie łatwe bo trójkolorowe, bodajże Tamiyą pozdrawiam Wojtek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Matko, od ilości napisów eksploatacyjnych aż mnie głowa rozbolała... Bardzo ładna Zjawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Phantom piękny, ale wersja to raczej EJ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Bardzo fajny Samuraj. Zbudowałeś go z nowszego czy starszego zestawu z liniami wypukłymi i jednoczęściową osłoną kabiny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 19 Stycznia Autor Share Napisano 19 Stycznia Jest to zestaw z liniami wklęsłymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 20 Stycznia Share Napisano 20 Stycznia 42 minuty temu, kolejny-Wojtek napisał: Jest to zestaw z liniami wklęsłymi. Czyli nowszy z dzieloną osłona kabiny. Ja mam zamiar zrobić Phantoma w 72 ale z liniami wypukłymi i zamkniętą kabiną i fajnym malowaniem. Linie możliwe, że natnę na wklęsłe ale zestawowe są tak ładne i delikatne, że zastanawiam się nad sensownością przerycia ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi