Rafly Napisano 27 Czerwca Autor Napisano 27 Czerwca (edytowane) Może te rendery coś rozjaśnią. EDIT, wyposażyłem mechanizm na stronie w opisy i rendery przy wyborze wersji, więc teraz może będzie łatwiej się połapać https://onemanshipyard.com/product/kuter-pilotowy-pilot-25-przedsprzedaz/ Edytowane 27 Czerwca przez Rafly 3 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano 27 Czerwca Napisano 27 Czerwca 12 godzin temu, M.A.V. napisał: ...aaaa rozumiem już... czyli edycja żebrowa w końcu szczyt sezonu grillowego mamy Aż zgłodniałem Zbychu, to bylo okrutne. Siedzę w robocie, za oknem deszcz..... Cytuj
M.A.V. Napisano 24 Lipca Napisano 24 Lipca prosto z paczkomatu , jeszcze cieplutki...... jak zwykle pełna profeska - bardzo polecam ! a tu jeszcze porównanie gabarytów z B-25 3 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca 9 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zazdrość... ja jeszcze czekam będzie Pan zadowolony Cytuj
M.A.V. Napisano 26 Lipca Napisano 26 Lipca ja jeszcze dodam od siebie że wyroby Kolegi @Rafly poza świetną jakością charakteryzują się czymś na co ja prywatnie zwracam dużą uwagę, czyli bardzo dobrze opracowaną i czytelną instrukcją: wszystko czytelne, dobrze objaśnione i w dodatku wydrukowane na dobrej jakości papierze 2 1 Cytuj
Rafly Napisano 27 Lipca Autor Napisano 27 Lipca Dzięki no staram się @Szydercza Gałajak się zamawia kuter z drobiem to tak to wygląda. 1 Cytuj
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 12:58 Napisano wczoraj o 12:58 (edytowane) Do wywalenia. Edytowane wczoraj o 13:00 przez Szydercza Gała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi