Marcin M. Napisano 27 Grudnia 2023 Share Napisano 27 Grudnia 2023 Zapowiada się bardzo przyjemna robota. Spasowanie dobre, stoi o własnych siłach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 mam jedną uwagę - krasnoludzka machina powinna być z puszki po chmielowym rodowodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 6 minut temu, M.A.V. napisał: mam jedną uwagę - krasnoludzka machina powinna być z puszki po chmielowym rodowodzie Próbowałem wszystkich opcji. Od piwa i od małej coli 330 ml. Ta najmniejsza jeszcze by uszła, półlitrowa za duża; ale mam zamiar jeszcze orkowego mecha zrobić, więc coś pomyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 14 minut temu, Marcin M. napisał: ....mam zamiar jeszcze orkowego mecha zrobić, więc coś pomyślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2023 14 minut temu, M.A.V. napisał: Każesz mi obsługiwać klej CA po spożyciu? Te małe puszki po coli to 200 ml, pomyliło mnie się . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2023 Poskładany do kupy, dodałem spawy z plasteliny Gondoli strzelca jeszcze nie przyklejałem, zapodkładuję ją osobno, a wkleję po pomalowaniu figurki, będzie wisieć nad głównym włazem do pojazdu. Wieża ustawiona na sucho. Jeszcze nie konieć, trochę śladów eksploatacji dam mu teraz. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2023 Dodałem jeszcze od siebie nitowane łaty i położyłem podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Stycznia Autor Share Napisano 1 Stycznia Dałem z puszki Leaf Green. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Stycznia Autor Share Napisano 2 Stycznia Zaczęta zabawa w rozjąśnianie. Wash nuln oil, zielone rozmaite od Citadel. Dowolnie, byle rozjaśnić panele. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Wieża w sumie pomalowana, operatorzy w trakcie. Gondolę strzelca pomalowałem na tylę, żeby można było ja wkleić na miejsce, tutaj dorobić musze jeszcze spawy. Całość, wieża postawiona tylko do zdjęcia. Teraz trzeba to będzie doprowadzić do porządku, żeby współgrało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia (edytowane) spróbuj te lufki ckmów wymienić na przycięte igły - będą identyczne i lepiej się prezentować teraz jest tak trochę od sasa do lasa... każda z innej parafii Edytowane 5 Stycznia przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia W dniu 6.01.2024 o 00:14, M.A.V. napisał: spróbuj te lufki ckmów wymienić na przycięte igły - To raczej musiałyby być rureczki, otworki może nie bardzo osiowe, sam robiłęm, trudno, tak zostawię. Dokończyłem załogę. Kadłub z wieżą na sucho położoną. W sumie dużo roboty już nie zostało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia znów pomarudzę... przemaluj dowódcy czapkę na ciemną, teraz wygląda jak dowódca uboota po wielomiesięcznym patrolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Stycznia Autor Share Napisano 7 Stycznia Ha! A to akurat zamierzone, akurat ta rzeźba tak mi przypomniała czapkę Starego z Das Boot. I kolorystycznie mi najbardziej przypasowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia Dodam chyba jeszcze dym wydobywający się z uszkodzonego kadłuba. Koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Stycznia Share Napisano 14 Stycznia Ale wieża jak w KV-2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Stycznia Autor Share Napisano 29 Stycznia GALERIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi