mac eyka Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Model zbudowałem z zestawu Smera. Ale Mastercraft też go pakuje, więc mam nadzieję, że się liczy. Model już schowany do kartonu, rozpoczął długotrwały proces kurzenia się. Udało mi się zrobić parę lanszafcików. Zapraszam do komentowania, krytykowania i rzucania pomidorami. No to czas na focie. Edytowane 28 Grudnia 2023 przez mac eyka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 Zbiornik tak odwrotnie malowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Grudnia 2023 Share Napisano 28 Grudnia 2023 Zbiornik chyba jest cały piaskowy, tylko błękit się w nim odbija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 No i ładny jest, a jak by nie ten niedopracowany wlot nad śmigłem to w ogóle byłby na 5 Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 19 Lutego Share Napisano 19 Lutego W dniu 31.12.2023 o 18:48, wuwumaster napisał: niedopracowany wlot nad śmigłem no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi