Erni Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Pierwszy w tym roku skończony. Merkava IV z Menga 1/35 z dodatkami z Legenda. Osobiście jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu. Całość brudzona farbami AK 3 gen , pigmentu tylko troszkę na gąsienicach. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia 8 godzin temu, Erni napisał: Pierwszy w tym roku skończony..... Erni pierwszy i oby nie ostatni taki model w twoim wykonaniu. Resztę masz gdzie indziej wrzuconą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Super. Podoba mi się. Dwa pytania od "znafcy" tematu. Co to za ustrojstwo z przodu co wygląda trochę jak końskie chomąto? Po co w tym wozie tyle anten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia Godzinę temu, Endrju napisał: Super. Podoba mi się. Dwa pytania od "znafcy" tematu. Co to za ustrojstwo z przodu co wygląda trochę jak końskie chomąto? Po co w tym wozie tyle anten? Sam nie mam pojęcia co to za kły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Jaki kolor użyty do kurzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Piękny. Aż przyjemnie się patrzy. Gratulacje. Jest też i na mojej liście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Super wykonanie, gratuluje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Stycznia Autor Share Napisano 6 Stycznia 17 minut temu, patrykd napisał: Jaki kolor użyty do kurzenia? Kilka odcieni piasku i brązy oraz szary , wszystko mieszane w zależności od potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia (edytowane) 22 godziny temu, Endrju napisał: Co to za ustrojstwo z przodu co wygląda trochę jak końskie chomąto? Po co w tym wozie tyle anten? 21 godzin temu, Erni napisał: Sam nie mam pojęcia co to za kły Chomonto , kły służą do holowania uszkodzonych pojazdów , są często montowane na przemian , w jednych pojazdach z przodu w innych z tylu, system ten jest bezobsługowy . Anteny nie oznaczają ze dany pojazd ma 4-5 radiostacji, może być również np.GPS. itp. Mniej więcej tak to wygląda, oczywiście armata holującego czołgu odwrócona do tyłu i pomijając tego stojącego żołnierza. Edytowane 7 Stycznia przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi