hamp Posted January 6, 2024 Share Posted January 6, 2024 Jakiś czas temu kupiłem taki zestaw: Sęk w tym zenie ma instrukcji. Próbowałem kontaktu z producentem, ale nie raczył odpowiedzieć. Może był też zestaw w 1/35 i tam była instrukcja? Poszukuję jakiś zdjęć planów jak takie cudo wyglądało. Pomożecie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 9 godzin temu, hamp napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 7, 2024 Share Posted January 7, 2024 Może ich filmik pomoże: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted January 8, 2024 Share Posted January 8, 2024 23 godziny temu, bulik58 napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem ale z przodu pokracznie wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted January 12, 2024 Author Share Posted January 12, 2024 Dzięki, to będzie chyba to. Czy ta fotka to z jakiejś publikacji? Jest jakiś podpis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 3 godziny temu, hamp napisał: Nie , jedyny podpis to - Propagandowy (z głośnikami) T-34 w rejonie Stalingradu. \ Sorry ale więcej ci nie potrafię pomóc, to jedyna fotka jaką znalazłem. Pamiętam iż widziałem gdzieś jeszcze inne zdjęcie/a ale to był pojazd chyba T34/85 z tubami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted January 12, 2024 Share Posted January 12, 2024 (edited) W dniu 12.01.2024 o 11:23, chorąży napisał: Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Tylko używki: https://tezeusz.pl/t-34-mityczna-bron-robert-michulec# Edited June 11, 2024 by robertmodelarz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamp Posted January 13, 2024 Author Share Posted January 13, 2024 Wielkie dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts