hamp Napisano 6 Stycznia Share Napisano 6 Stycznia Jakiś czas temu kupiłem taki zestaw: Sęk w tym zenie ma instrukcji. Próbowałem kontaktu z producentem, ale nie raczył odpowiedzieć. Może był też zestaw w 1/35 i tam była instrukcja? Poszukuję jakiś zdjęć planów jak takie cudo wyglądało. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia 9 godzin temu, hamp napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia Może ich filmik pomoże: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia 23 godziny temu, bulik58 napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem ale z przodu pokracznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Dzięki, to będzie chyba to. Czy ta fotka to z jakiejś publikacji? Jest jakiś podpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia 3 godziny temu, hamp napisał: Nie , jedyny podpis to - Propagandowy (z głośnikami) T-34 w rejonie Stalingradu. \ Sorry ale więcej ci nie potrafię pomóc, to jedyna fotka jaką znalazłem. Pamiętam iż widziałem gdzieś jeszcze inne zdjęcie/a ale to był pojazd chyba T34/85 z tubami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) W dniu 12.01.2024 o 11:23, chorąży napisał: Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Tylko używki: https://tezeusz.pl/t-34-mityczna-bron-robert-michulec# Edytowane 11 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 13 Stycznia Autor Share Napisano 13 Stycznia Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi