hamp Napisano 6 Stycznia 2024 Napisano 6 Stycznia 2024 Jakiś czas temu kupiłem taki zestaw: Sęk w tym zenie ma instrukcji. Próbowałem kontaktu z producentem, ale nie raczył odpowiedzieć. Może był też zestaw w 1/35 i tam była instrukcja? Poszukuję jakiś zdjęć planów jak takie cudo wyglądało. Pomożecie? Cytuj
bulik58 Napisano 7 Stycznia 2024 Napisano 7 Stycznia 2024 9 godzin temu, hamp napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 8 Stycznia 2024 Napisano 8 Stycznia 2024 23 godziny temu, bulik58 napisał: Taki pojazd używano pod Stalingradem ale z przodu pokracznie wygląda Cytuj
hamp Napisano 12 Stycznia 2024 Autor Napisano 12 Stycznia 2024 Dzięki, to będzie chyba to. Czy ta fotka to z jakiejś publikacji? Jest jakiś podpis? Cytuj
bulik58 Napisano 12 Stycznia 2024 Napisano 12 Stycznia 2024 3 godziny temu, hamp napisał: Nie , jedyny podpis to - Propagandowy (z głośnikami) T-34 w rejonie Stalingradu. \ Sorry ale więcej ci nie potrafię pomóc, to jedyna fotka jaką znalazłem. Pamiętam iż widziałem gdzieś jeszcze inne zdjęcie/a ale to był pojazd chyba T34/85 z tubami Cytuj
chorąży Napisano 12 Stycznia 2024 Napisano 12 Stycznia 2024 Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Cytuj
robertmodelarz Napisano 12 Stycznia 2024 Napisano 12 Stycznia 2024 (edytowane) W dniu 12.01.2024 o 11:23, chorąży napisał: Pan Michulec w swojej kilkutomowej monografii T-34 umieścił opis tej wersji, nie pamiętam ile tam było zdjęć, ale możliwie, że więcej. Jeżeli ma ktoś pod ręka i sprawdzi, ewentualnie jeżeli wrócę to dam znać... Tylko używki: https://tezeusz.pl/t-34-mityczna-bron-robert-michulec# Edytowane 11 Czerwca 2024 przez robertmodelarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi