Fixer Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia T'au XV88 Broadside Battlesuit od Games Workshop w rozmiarze 28mm. Podstawka DYI. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Stycznia Share Napisano 8 Stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Komiksowo pomalowany, ilebym nie próbował mi zawsze wychodzi naturalnie, za mało cierpliwy jestem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia Godzinę temu, Marcin M. napisał: Komiksowo pomalowany, ilebym nie próbował mi zawsze wychodzi naturalnie, za mało cierpliwy jestem. Szczerze mówiąc, to też miałem problem żeby się do takiego figurkowego malowania przemóc, zwłaszcza to podkreślanie krawędzi na szarych i czarnych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi