FAHR Napisano 17 Stycznia 2024 Share Napisano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego modelu, który przedstawia wóz dowódcy kompanii czołgów 35 pułku desantowego 7 Łużyckiej Dywizji Desantowej. Czołg w brudzeniu plażowym, jak na desant morski przystało. Nieocenioną pomoc merytoryczną przy budowie modelu okazał mi kolega JFM, któremu jeszcze raz bardzo dziękuję. Edytowane 17 Stycznia 2024 przez FAHR 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Stycznia 2024 Share Napisano 17 Stycznia 2024 Bardzo elegancko. Jak na woz dowódcy przystało nieusyfiony zbytnio. Merytorycznie to się nie wypowiem. Ale ogólnie to podoba mi się. Wieża i lufa to nawet takie sterylnie czyste , bez kurzu. A może tak na zdjęciach wyszło. Czy jak się po plaży jeździ takim czołgiem to się nie kurzy ? Pytam , bo nigdy nie jeździłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia 2024 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2024 (edytowane) 2 godziny temu, Daniel_ napisał: Wieża i lufa to nawet takie sterylnie czyste , bez kurzu. A może tak na zdjęciach wyszło. Czy jak się po plaży jeździ takim czołgiem to się nie kurzy ? Pytam , bo nigdy nie jeździłem. Jakby nie zrobić, to da się to obronić Edytowane 17 Stycznia 2024 przez FAHR 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Stycznia 2024 Share Napisano 18 Stycznia 2024 Fajny. Podoba mi się. Też mam takiego w kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Stycznia 2024 Share Napisano 18 Stycznia 2024 Fajny podoba się plaża duńska zdobyta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Stycznia 2024 Share Napisano 19 Stycznia 2024 Którędy na Kopenhagę? Kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Stycznia 2024 Share Napisano 21 Stycznia 2024 Super maszyna, też takiego zrobię i TOPAS też będzie. Oczywiście z kotwicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 21 Stycznia 2024 Share Napisano 21 Stycznia 2024 Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi