FAHR Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) Zapraszam do obejrzenia mojego najnowszego modelu, który przedstawia wóz dowódcy kompanii czołgów 35 pułku desantowego 7 Łużyckiej Dywizji Desantowej. Czołg w brudzeniu plażowym, jak na desant morski przystało. Nieocenioną pomoc merytoryczną przy budowie modelu okazał mi kolega JFM, któremu jeszcze raz bardzo dziękuję. Edytowane 17 Stycznia przez FAHR 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Bardzo elegancko. Jak na woz dowódcy przystało nieusyfiony zbytnio. Merytorycznie to się nie wypowiem. Ale ogólnie to podoba mi się. Wieża i lufa to nawet takie sterylnie czyste , bez kurzu. A może tak na zdjęciach wyszło. Czy jak się po plaży jeździ takim czołgiem to się nie kurzy ? Pytam , bo nigdy nie jeździłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, Daniel_ napisał: Wieża i lufa to nawet takie sterylnie czyste , bez kurzu. A może tak na zdjęciach wyszło. Czy jak się po plaży jeździ takim czołgiem to się nie kurzy ? Pytam , bo nigdy nie jeździłem. Jakby nie zrobić, to da się to obronić Edytowane 17 Stycznia przez FAHR 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Fajny. Podoba mi się. Też mam takiego w kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Stycznia Share Napisano 18 Stycznia Fajny podoba się plaża duńska zdobyta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Którędy na Kopenhagę? Kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Super maszyna, też takiego zrobię i TOPAS też będzie. Oczywiście z kotwicą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 21 Stycznia Share Napisano 21 Stycznia Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi