Sasini Napisano 31 Maja Autor Share Napisano 31 Maja Myślę, że rok to dobry czas na aktualizację… Nie ironicznie, zabieranie się z doskoku za projekt, który w założeniu miał być tym ambitnym nie do końca jest dobrym pomysłem… ale! Chęć pogrzebania przy tym statku powietrznym była silniejsza, niż brak umiejętności Tym sposobem jestem w miejscu, gdzie kokpit jest praaawie zamknięty i prawie jestem z niego zadowolona. Już wiem co chciałabym zrobić na pewno lepiej i oczywiście poprawniej merytorycznie przy kolejnym Su-34 (tak wiem, nie oceniajcie ale będzie kolejny, pewnie w tym tempie za 10 lat). Z rzeczy istotnych, fotele dostały nieco detalu, kalki 3D z Red Fox średnio się dopasowały do zestawu Metallic Details. Więc było trochę kombinowania, trochę rozkmin czy to w ogóle jest poprawne. Generalnie dorobiłam element, który nie wiem jak poprawnie się nazywa ale jest to jakby płachta materiału, która chyba ma za zadanie odbijać światło/chronić przed nagrzewaniem? Rozciągnięta jest na szerokość kokpitu i naciągnięta na stelaż. Myślę, że po fakcie zdobiłabym to jednak inaczej ale też nie wygląda najgorzej. Pierwszy raz zetknęłam się z pracą Paper Shaperem od VMS, więc to nowe doświadczenie. Dobra koniec pisania, trochę fot, następny post za milion lat. Pozdrawiam 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Kokpit wygląda bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Plastycznie. Podoba mi się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Też mnie się podoba kokpit. Dla urozmaicenia możesz tą osłonę dać na biało. Bo w wielu wariantach ona jest w kolorze białym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca Tak, właśnie taki mam plan. Ona na początku była jasno szara ale za bardzo spodobało mi się „poprawianie” czarnymi olejami i się zrobiła za ciemna. Także będę rozjaśniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca Mała aktualizacja, osłona wyprana w wybielaczu i kilka detali. Była walka z blaszkami, wyszło jak wyszło. W mojej ocenie nie do końca są dopasowane na szerokość i długość, przez co umiejscowienie ich zmuszało do kompromisu. Rolety robione z papieru na tej samej zasadzie co osłona powyżej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi