kozborn Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Bez szału, lepiej nie będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września Ok, trochę jeszcze popolerowałem na tej prawej burcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Września Autor Share Napisano 2 Września (edytowane) Pozostało olinowanie, pitot, bomba, ostatnie detale i będziemy powoli kończyć... Edytowane 2 Września przez kozborn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Września Share Napisano 3 Września Tempo zawrotne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września (edytowane) Kadłub zamknąłem miesiąc temu Bo ja wiem... Edytowane 3 Września przez kozborn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 3 Września Autor Share Napisano 3 Września Więcej nie wymyślę. Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi