R_Mazzi Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Kupiłem model Crusadera MK III z IBG. Wśród proponowanych malowań jest też wóz PSZ z nazwą własną „Kasia” Czy ktoś widział może fotkę z epoki tej maszyny? Przejrzałem parę kwitów ale nie znalazłem takiego wózka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 14 minut temu, R_Mazzi napisał: Czy ktoś widział może fotkę z epoki tej maszyny? Strona 86: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 2 Lutego Autor Share Napisano 2 Lutego (edytowane) 5 minut temu, caughtinthemiddle napisał: Strona 86: Nie widziałem tej książki na oczy Edit: w poniedziałek do odbioru Dzięki za podpowiedź. Temat do zamknięcia Edytowane 2 Lutego przez R_Mazzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Koledze należy się duże piwo. Ta książka jest kapitalna. Jedno z najlepiej wydanych 18 zł w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego 47 minut temu, R_Mazzi napisał: Jeszcze raz dzięki za podpowiedź. Koledze należy się duże piwo. Ta książka jest kapitalna. Jedno z najlepiej wydanych 18 zł w moim życiu To już po 18 zł to chodzi? Jak ja kupowałem jakiś czas temu było 30 zł i już wtedy była to spora obniżka z ceny wyjściowej (na okładce stoi 49,90). Co pokazuje też, jak wybornie się sprzedają tego typu publikacje... Do kompletu możesz sobie jeszcze "Oznakowania pojazdów" tego samego autora i wydawcy dorzucić, niektóre zdjęcia się powtarzają, ale ogółem warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Lutego Autor Share Napisano 6 Lutego Tak... Dokładnie. Jak ją wczoraj odebrałem to aż mi się smutno zrobiło na myśl ile pracy i serca w nią autor włożył... Twarda okładka, dobra jakość druku. Imo nawet pierwotna cena była mocno za niska jak na taką książkę. Wyobraź sobie ile by to kosztowało gdyby to było o panzershicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Lutego Share Napisano 6 Lutego W pełni się z Tobą zgadzam, że cena książki za niska. Zgadzam się też z Twoją końcową opinią i ubolewam nad tym, że sprzęt wojskowy na którym walczyli Polacy nie znajduje się w centrum zainteresowania. Wspomniana książkę, kupiłem już dawno temu, bardzo ją cenię i często z niej korzystam. Jest wspaniałym źródłem ikonograficznym dla wszystkich zainteresowanych polską bronią pancerną. Tę książę wspaniale uzupełnia seria "Śladami polskich gąsienic". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 17 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: To już po 18 zł to chodzi? Jak ja kupowałem jakiś czas temu było 30 zł i już wtedy była to spora obniżka z ceny wyjściowej (na okładce stoi 49,90). Co pokazuje też, jak wybornie się sprzedają tego typu publikacje... Akurat wydanie tej książki dość mocno było doinwestowane przez "sponsorów" którzy do tej pory mają jeszcze część nakładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 7 Lutego Share Napisano 7 Lutego 15 godzin temu, R_Mazzi napisał: ...aż mi się smutno zrobiło na myśl ile pracy i serca w nią autor włożył... Niestety kolejnych publikacji autor już nie stworzy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi