kopernik Napisano 8 Lutego Share Napisano 8 Lutego (edytowane) Ciekawa zapowiedź. Będą szachownice Edytowane 8 Lutego przez kopernik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca (edytowane) Saab 340B AEW-300 klasy AEW&C Już jest oddzielny wątek, ale w tym wątku chciałem umieszczać wszystkie nowości Edytowane 7 Marca przez kopernik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca (edytowane) Coś mu zniknęły oprofilowania łączenia podpór radaru z kadłubem i "trumienką". Aaa, to nie są zdjęcia z Polski. Patrzyłem na samolot i śniegu nie zauważyłem. Edytowane 7 Marca przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Z tego co widziałem, to do Polski przeleciał z zasłoniętymi szachownicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca 1 minutę temu, Kolekcjoner WP napisał: do Polski przeleciał z zasłoniętymi szachownicami. Bo leciał zapewne jako cywil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 8 Marca Share Napisano 8 Marca Ten jeszcze jest do nas nie dotarł- to drugi egzemplarz 3402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 godzin temu Autor Share Napisano 10 godzin temu Kupiliśmy drony MQ-9B SkyGuardian. Ciekawe, czy będą miały nasze znaki rozpoznawcze ? MQ-9 Reaper miał ( takie zdjęcie opublikował ówczesny MON . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi