marcinzo56 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Bardzo ładny Maniek... nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Brzydkie... Pstrokate, jakieś tandetne świecidełka.... Poważnie bardzo mi się podoba, karoseria z dużą ilością szczegółów, dodatkowe "oświetlenie" ładnie wygląda , wielka szkoda że to nie świeci... Takie "choinki" na drogą cieszą oko, czekam na naczepe, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slizer Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Bajer :D Chciałbym żeby mój tak wyglądał :( , ale jestem początkujący wiec może jeszcze wyjde na ludzi pozdro Slizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 piękny maniek zatkało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Badzo ładnie wykonany model 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góra Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Model naprawdę świetny. Sam teraz takiego składam tylko że robię sporo przeróbek. Wiem natomiast że jeżeli chodzi o estetykę to na pewno mi do Ciebie daleko. Model 5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 model bardzo ladnie wykonany podoba mi sie bardzo ladnie wykonany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 tak bardzo ładnie model bardzo wykonany ładnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 MAN jest przekozacki!! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2009 Dziekuje wszystkim za komentarze.To nie koniec bo jeszcze zostala naczepa...pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Oby była równie piękna jak Manik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Czekam na aktualki związane z budową naczepki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi