Xmen Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia I oto jest.Dziękuję wszystkim którzy dotrwali do końca. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia (edytowane) Dawaj galerię! Edytowane 4 Sierpnia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia Godzinę temu, Xmen napisał: Dziękuję wszystkim którzy dotrwali do końca. Na harcerzy zawsze możesz liczyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Sierpnia Autor Share Napisano 4 Sierpnia 28 minut temu, Endrju napisał: Na harcerzy zawsze możesz liczyć. Nigdy harcerzem nie byłem.Dwa tygodnie byłem zuchem ale mnie wywalili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Sierpnia Share Napisano 4 Sierpnia 3 godziny temu, Xmen napisał: I oto jest.Dziękuję wszystkim którzy dotrwali do końca. Po to tu jesteśmy. Naprawdę świetny Puchacz Ci wyszedł, podoba się bardzo. Czekam na galerię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Sierpnia Autor Share Napisano 16 Sierpnia Generalnie jest postęp. Drugi warsztat który ukończyłem w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi