RH Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Model z okresu rajdu na Tokio 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Zajefajny Hohrnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 A gdzie kije od mioteł ja się pytam??? Żart oczywiście, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 7 Marca 2024 Share Napisano 7 Marca 2024 Gratuluję modelu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 11 Marca 2024 Share Napisano 11 Marca 2024 Gratulacje, świetne wykonanie Sam go właśnie kończę i wiem, że nie skleja się zbyt lekko... Waloryzowałeś zestawem Eduarda? Co o nim uważasz? Ja chyba popełniłem błąd i wybrałem Tom Modelworks, niestety tak fajnego efektu jak u Ciebie nie uzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi