RH Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Model z okresu rajdu na Tokio 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Zajefajny Hohrnet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca A gdzie kije od mioteł ja się pytam??? Żart oczywiście, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 7 Marca Share Napisano 7 Marca Gratuluję modelu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca Gratulacje, świetne wykonanie Sam go właśnie kończę i wiem, że nie skleja się zbyt lekko... Waloryzowałeś zestawem Eduarda? Co o nim uważasz? Ja chyba popełniłem błąd i wybrałem Tom Modelworks, niestety tak fajnego efektu jak u Ciebie nie uzyskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi