Piotr K. Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Jak wy robicie uginające śmigła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Jak wy robicie uginające śmigła. Uginamy je paluchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Uginamy je paluchami.Najpierw jednak trzeba nieco nagrzac lopate. Ja to robie albo nad para (z gotujacej sie wody) albo przy zarowce halogenowej (tu trzeba uwazac, zeby nie przegiac i nie pokrzywic elementow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rasheed Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Ja swojego czasu praktykowalem suszarkę do włosów, na maksymalnej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Cały czas dziwi mnie fakt mylnego nazewnictwa śmigłowiec - wirnikowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi