PUSH-UPEK Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Oto kolejne fotki z mojej kolekcji.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Druga figurka wygląda jakby dostała w głowę kulką z farbą (PAINTBALL)... Wypływ krwi powinien by bardziej płynny i regularny a nie poszarpany tak jak u Ciebie. Na mundurze wygląda to bardzo realistycznie(bez zastrzeżeń)... Lecz opatrunek już niebardzo... Ale reszta wygląda świetnie więc nawet nie wiem po co się czepiam... Wkońcu zazdroszczę tych figurek i muszę się przyczepić... Tak poprostu z czystej zazdrości... Gratuluję tak świetnych efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomko10 Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Ta lufa od MP 40 jakaś taka niebardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Kamil ma rację, kolo wygląda jak by był już zaopatrzony i ktoś mu nagle poprawił, np. jakiś snajperzyna przesiadujący w okolicy. Opatrunek jest dosyć solidny z tego co widać, więc tu raczej ewentualne delikatne przesiąknięcie przez niego, bo ta ilość sugeruje, że koleś pożegnał się z mózgiem, tylko jeśli tak, do dlaczego stoi?? jeśli przesiąknięta krew na opatrunku czyli już troszkę przeszedł, więc krew na mundurze i dłoniach mniej "żywa" albo jak kto woli świeża, oczywiście wszystko po "pokrwawieniu" można fajnie przykurzyć itd, opatrunek też... wtedy cool ale to jest tylko moja skromna koncepcja, a tak wogóle... fajne prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Jeśli wolno się wtrącić, zadje się że chorujemy na tę samą chorobę. Pozwolę sobie dla porównania: Verlinden VP470 Dragony 1628 i mutacja 1603 pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 bardzo fajne figurasy no, ale rzeczywiście ta druga trochę za brutalna jak na moje oko za dużo krwi ale spoko to tylko moje odczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi