adamkijak Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Prace zakonczylem. Efekt wyszedl ciekawy i podoba mi sie, aczkolwiek nie jestem pewien czy tak to powinno wygladac. Mialem ogromne klopoty z doborem koloru szarosci zeby pomalowac skore rak i twarzy i musze sie przyznac ze nie udalo mi sie tego zrobic dobrze. Nie mam praktycznie zadnego doswiadczenia z figurantami, wiec tutaj musialem sie sporo napracowac. Najbardziej jednak jestem zly na siebie na to ze nie usunolem sladow laczenia z kol, poprostu kaszana, jak kompletny amator. Sporo wody uplynie w lokalnym strumyku zanim sie rzutne na taki projekt jeszcze raz, ale na pewno jeszcze sprobuje. Koniec gadania, foty i poprosze o ocene: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Teraz tylko zrób ładną czarno-białą diorame i będzie git. Szybko sie uwinąłeś z nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 13 Października 2008 Autor Share Napisano 13 Października 2008 Teraz tylko zrób ładną czarno-białą diorame i będzie git. Szybko sie uwinąłeś z nim... Bedzie tylko ta podstawka, dalej tematu juz nie ciagne. Model to Tamyia wiec praktycznie sam sie skleil, przezylem szok jakosciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 (edytowane) No i gitez majonez Edytowane 16 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 No i gitez mjonez No nie za bardzo... Spójrzcie na drugą fotkę ( a dokładniej na przednie koło). Ogromny ślad po łączeniu form... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 No nie za bardzo... Spójrzcie na drugą fotkę ( a dokładniej na przednie koło). Ogromny ślad po łączeniu form... Confused I po co wypominasz cos co sam juz napisalem ze skopalem, przeczytaj uwaznie post, widac te slady na kazdym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Ok... Nie krzycz bo, i ja zacznę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 No to dawaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Adam, bój się BOGA, jak śmiałeś skrytykować krytykującego, to jest niewybaczalne ! Model, mam dość mieszane uczucia - pewnie dla tego że szukam kolorów i kołomyja mi się robi. Być może zróżnicowanie tonów(dość mało jasnego szarego i białego w górnych partiach) by mnie akurat pomogło. Model/pomysł - nietuzinkowe, jednak jako całość, nie wiem, nie mogę tego określić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 No to dawaj.... Tak więc... KRZYCZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Heeeeelooooooł! Spokoooooojnie panowie! Pax! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Tak więc... KRZYCZĘ!!!! KMhhm... ktos zapomnial dzisiaj lekarstwa... Rafal: wiem ze ten brak kolorow myli, szczegolnie z kolorem tla i podstawki. Patrzac wczoraj z zona doslismy do wniosku ze najlepiej by bylo pomalowac jakby slonce padalo z jednej strony i wszystkie cienie bylyby w ta sama strone. Musialem tego sprobowac pomimo ze niewyszlo dokladnie tak jak chcialem. Tak czy siak jestem zadowolony, a teraz wracam do kolorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 KMhhm... ktos zapomnial dzisiaj lekarstwa... Lub też ktoś zapomniał kupić papieru ściernego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 jakby slonce padalo z jednej strony dokładnie, o to mi sie rozchodziło. Fotka i tak pewnie sporo zabiera Musialem tego sprobowac Nie próbujesz, nie wiesz...to takze i moja maxyma ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Lub też ktoś zapomniał kupić papieru ściernego..._________________ kola sa z gumy, niewiele by dal Nie próbujesz, nie wiesz...to takze i moja maxyma ;) poki co to wiem, ze jeszcze na pewno do tematu takiego malowania wroce, ale to dopiero jak level pojdzie w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 kola sa z gumy Więc chyba najlepszy do tego zabiegu, by był skalpel i sprawne dłonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Więc chyba najlepszy do tego zabiegu, by był skalpel i sprawne dłonie... Dobra niech madrzejszy skonczy, jak juz pisalem to bylo przeoczenie z mojej strony, a nie brak narzedzi/materialow/zdolnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Rozumiem... Ale nie da się tego jakoś teraz zrobić? Opony są przyklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 a do tego daze: ok, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Rozumiem... Ale nie da się tego jakoś teraz zrobić? Opony są przyklejone? Tak, przykleilem go do podstawki odrobina pasty akrylowej do robienia wody, wiec musialbym teraz go odrywac, a tego nie chce robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Adam, a nie korcił cie ten ronson,za M26? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 15 Października 2008 Autor Share Napisano 15 Października 2008 Adam, a nie korcił cie ten ronson,za M26? Haaa. ten co?, sorry Rafal nie zlapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 zapalniczką(sherman), jakbyś kiedys powrócił do tego tematu i dodał (tak tylko się wymskło :p ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Ronson to firma produkująca zapalniczki a , że po trafieniu i przebiciu pancerza sherman prawie zawsze natychmiast stawał w płomieniach, to w czasie wojny nadano mu właśnie przydomek Ronson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 a , że po trafieniu i przebiciu pancerza sherman prawie zawsze natychmiast stawał w płomieniach, We wczesnych wersjach silnik Shermana nie potrzebował nawet wrogiego pojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi