halset Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Udało się skończyć. Gdyby kogoś interesował warsztat: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Przepyszne w całości, bezdyskusyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Widziałem i pozazdrościłem zarówno modelu jak i umiejętności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca REWELACJA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca Miałem okazję zobaczyć na żywo model i poznać osobiście twórcę tego dzieła. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Wyszło znakomicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Kurde zacnie Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Podobno człowiek to zwierzę stadne i dlatego szuka kontaktu z innymi podobnymi mu osobnikami, również miałem przyjemność poznać twórcę nie tylko tej zamieszczonej powyżej scenki ale również drugiej z ugandyjskim T-55 . Kolejną osobą którą miałem przyjemność poznać w Bytomiu był ,,Endrju,, , bardzo milo się z tobą Andrzeju rozmawiało , mam nadzieję iż to nie było pierwsze i ostatnie spotkanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Wykonanie rewelacyjne choć przesłanie smutne - lasu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca 5 godzin temu, bulik58 napisał: mam nadzieję iż to nie było pierwsze i ostatnie spotkanie. Też mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Nie mój klimat, ale super jest! Jedyne do czego bym się przyczepił to za czyste - moim zdaniem - opony .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi