Constructor Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 METYS nie lepiej było darowac sobie te odpryski? Pod podwoziem, przed śmigłem to ewidentnie widać, że jest to naniesiona farba :( Te na górnej części modelu są nawet nawet, ale podwozie padło no i tam na szybce są "zadrapania" namalowane Model wyszedł ładnie, sam ślinię sie na takiego z pływakami, ale patrzyłem ostatnio na inne modele z tego typu. Nie ma jednak sie co śmiac mo ja ostatnio spaliłem kalki na Grummanie i to w dość mistrzowski sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 METYS nie lepiej było darowac sobie te odpryski? Być może, sam nie wiem. Po prostu już siedziałem i ciapałem jak popadło Ogólnie rzecz biorąc jest to największa szmira jaką udało mi się wystrugać od paru lat. Aż wstyd normalnie, ale przy jego budowie nie byłem w stanie ni więcej z siebie wykrzesać. Mam nadzieje że następny będzie przynajmniej na poziomie Jaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 METYS z tego co rozumiem to ciapałeś Pactrą jak wywnioskowałem z jednej z wypowiedzi kolegów. Nie ma to tamto, ja wczoraj malowałem rotor w Hind i myślałem, że mnie szlag od tej pactry Steel, trafi na miejscu Już lepszy jest gumiasty Revell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Bo zadrapania na skośnookim powinny być wydrapywane...sama przyjemność nożykiem odpryskiwać farbę. A jeśli już, to humbrolem 11, pactra srebrna nie nadaje się do niczego, i delikatnie pociapkać pędzlem 0, a nie jakimś koszmarnym ławkowcem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 brabazon mówisz, że H11 daje radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 świetna jest. maluję Humbrolami od dawna i nigdy, podkreślam NIGDY nie miałem z nią jakichkolwiek kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 jachud3 no szlag mnie trafi bo dopiero co zrobiłem zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 współczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi