Adamerio Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Ostatnio ukończony Model przedstawia jeden z prototypów Stug III używanych na poligonie w Juterbogu, poniżej fotka służąca za inspirację: Bazą był model IBG z serii World at War do tego doszły: - układ jezdny - żywica Modell Trans - antena Master - lufa Aber - beczki Bronco - kilka dodatków drukowanych 3d + scratch zdjęcia warsztatowe dostępne na stronce na FB <TUTAJ> na którą serdecznie zapraszam Edytowane 3 Kwietnia przez Adamerio 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia No jeśli to jest 72-ka, to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 3 Kwietnia Share Napisano 3 Kwietnia (edytowane) Fajny jak to Stug , super że go podrasowałeś trochę , jak np spawy przy uchwytach nad bocznym wizjerem, mogłeś jeszcze główne podorabiać, plus za kabelki , do notka przewód szedł trochę inaczej bo wychodził pod podstawą, druga sprawa czy wchodził w pancerz czy szedł do osłony tylnej reflektora jak w późniejszych itp, ogólnie to podoba się. Edytowane 3 Kwietnia przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 3 Kwietnia Autor Share Napisano 3 Kwietnia Dzięki wielkie^^ To fakt, wiedziałem, że kabel szedł przez podstawę - element miałem już przyklejony do błotnika i jest tak delikatny, że obawiałem się o jego urwanie i poprowadziłem tak Spawy główne - przeoczyłem i nie zapoznałem się dokładniej z tematem - dzięki za sprostowanie w następnym się poprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Fajny model gdyby nie ten color modulation. Dlaczego włazy przednie i zawiasy są błękitne, a reszta działa szara? Nie widzisz tego? Przecież na zdjęciach z epoki tak nie wyglądały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Koronkowa robota, chapeau bas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 5 Czerwca Share Napisano 5 Czerwca Świetny efekt w takiej skali. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi