ShaDow FoX Napisano 1 Października 2008 Napisano 1 Października 2008 Mój drugi warsztat tylko tyle, że potrzebuje Waszej "pomocy" waham się nad dwoma modelikami i chciałbym żebyście mi doradzili, oczywiście polskie barwy PS: w tym temacie będę kontynuował warsztat Cytuj
Constructor Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 ShaDow FoX ale farby Ci doradzić, czy który fajniejszy? Bo jesli pytasz, który fajniejszy to SAM-6 mi się wydaje fajniejszy Co do farbek to nie pomogę Ten SAM-6 to mi czasy przedszkola przypomniał Zawsze ktoś miał takiego rakietowca, jak nie z metalu to z plastiku Cytuj
rzelu Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Ten SAM-6 to mi czasy przedszkola przypomniał Zawsze ktoś miał takiego rakietowca, jak nie z metalu to z plastiku Bo kiedyś rakieta była symbolem najnowszych technologi i naszej gotowości, coby dać odpór imperialistycznym zakusom NATO i odpowiedzieć salwą na palbę...rewanżystom i odwetowcom nasze zdecydowane NIE Na poważnie to Szyłka wydaje mi się pojazdem bardziej bojowym, a gnając w drugiej linii pancernego natarcia daje większe pole do popisu jeśli chodzi o ślady eksploatacji (choćby poligonowej). Cytuj
TomaszDudek Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 ShaDow FoX ja mam oba więc niewiem co bym wybrał ,napewno sma lepiej się skleja i będzie fajnie wyglądać na półce. Cytuj
Constructor Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 rzelu mi to raczej rakieta się z sovietami kojarzyła Oni zawsze mieli takie fajne zabawki, im wieksze tym lepsze Cytuj
rzelu Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 No właśnie bratni sojusz miałem na myśli. Jeszcze co niektórzy pamiętają... A zabawki mają nadal - co pokazali na defiladzie... Cytuj
Constructor Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 rzelu ja tyle co pamiętam to chorągiewkę na pochodzie :P Cytuj
peter Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 ja shilke robilem, jak ja wybierzesz to kup se od razu szpachli wiadro ;P SAM podobno nawet dobry jak na swoja cene oczywiscie co nie wybierzesz to i tak bedzie w polskim malowaniu, mam racje Cytuj
Barthass Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Bierz Sama , miałem shilkę, i nawet jej nie skończyłem , to typowy stary Dragon- złe spasowanie, powyginane elementy - moim zdaniem nie warto. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 mówicie SAM-6 no ok zdam się na wasze opinie w tym temacie będę próbował swoich sił pzdr i dzięki Peter oczywiście, że w polskim malowaniu Cytuj
MCzarnowicz Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Mam obydwa modele. Teraz na tapaecie jest SAM, podobnie jak Szyłka, jest to "starszy" technologiczne model, trzeba troszkę nad nim popracować. Cytuj
stroju Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 mówicie SAM-6 no ok zdam się na wasze opinie w tym temacie będę próbował swoich sił pzdr i dzięki No i teraz mi bezczelnie zabrał pomysł na następny warsztat ... Cytuj
ShaDow FoX Napisano 2 Października 2008 Autor Napisano 2 Października 2008 Stroju hmmm jak podrzucisz mi inny pomysł to zrezygnuję BWP odpada bo robiłem w malowaniu 7BOW pzdr Cytuj
ShaDow FoX Napisano 4 Października 2008 Autor Napisano 4 Października 2008 chyba muszę was załamac, przynajmniej niektórych na allegro jest gotowy bradley tamiya , zamierzam go kupic utopic w DOT i zrobic po swojemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi