ShaDow FoX Napisano 1 Października 2008 Share Napisano 1 Października 2008 Mój drugi warsztat tylko tyle, że potrzebuje Waszej "pomocy" waham się nad dwoma modelikami i chciałbym żebyście mi doradzili, oczywiście polskie barwy PS: w tym temacie będę kontynuował warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 ShaDow FoX ale farby Ci doradzić, czy który fajniejszy? Bo jesli pytasz, który fajniejszy to SAM-6 mi się wydaje fajniejszy Co do farbek to nie pomogę Ten SAM-6 to mi czasy przedszkola przypomniał Zawsze ktoś miał takiego rakietowca, jak nie z metalu to z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Ten SAM-6 to mi czasy przedszkola przypomniał Zawsze ktoś miał takiego rakietowca, jak nie z metalu to z plastiku Bo kiedyś rakieta była symbolem najnowszych technologi i naszej gotowości, coby dać odpór imperialistycznym zakusom NATO i odpowiedzieć salwą na palbę...rewanżystom i odwetowcom nasze zdecydowane NIE Na poważnie to Szyłka wydaje mi się pojazdem bardziej bojowym, a gnając w drugiej linii pancernego natarcia daje większe pole do popisu jeśli chodzi o ślady eksploatacji (choćby poligonowej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 ShaDow FoX ja mam oba więc niewiem co bym wybrał ,napewno sma lepiej się skleja i będzie fajnie wyglądać na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 rzelu mi to raczej rakieta się z sovietami kojarzyła Oni zawsze mieli takie fajne zabawki, im wieksze tym lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 No właśnie bratni sojusz miałem na myśli. Jeszcze co niektórzy pamiętają... A zabawki mają nadal - co pokazali na defiladzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 rzelu ja tyle co pamiętam to chorągiewkę na pochodzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 ja shilke robilem, jak ja wybierzesz to kup se od razu szpachli wiadro ;P SAM podobno nawet dobry jak na swoja cene oczywiscie co nie wybierzesz to i tak bedzie w polskim malowaniu, mam racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Bierz Sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Bierz Sama , miałem shilkę, i nawet jej nie skończyłem , to typowy stary Dragon- złe spasowanie, powyginane elementy - moim zdaniem nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 mówicie SAM-6 no ok zdam się na wasze opinie w tym temacie będę próbował swoich sił pzdr i dzięki Peter oczywiście, że w polskim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Mam obydwa modele. Teraz na tapaecie jest SAM, podobnie jak Szyłka, jest to "starszy" technologiczne model, trzeba troszkę nad nim popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 mówicie SAM-6 no ok zdam się na wasze opinie w tym temacie będę próbował swoich sił pzdr i dzięki No i teraz mi bezczelnie zabrał pomysł na następny warsztat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Stroju hmmm jak podrzucisz mi inny pomysł to zrezygnuję BWP odpada bo robiłem w malowaniu 7BOW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 chyba muszę was załamac, przynajmniej niektórych na allegro jest gotowy bradley tamiya , zamierzam go kupic utopic w DOT i zrobic po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi