jonnym Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Krytykowac to naprawde nie ma co.wnetrze jest czysto i ładnie wykonane w ciepłych kolorach. reszta tez jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Podoba mi się kolor wnętrza. Możesz zdradzić jaki to kolor, firma i numer? Chciałbym wykorzystać taki kolor do mojej następnej ciężarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Krzychu126 kolor to Multona 0140. Kolejne fotki z cyklu ,,To co misie lubią najbardziej czyli PRZYMIARKA,, Sorka za 2 fotke ale aparat mi sie wyładowywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Ładnie się prezentuje wnętrze z czerwoną częścią kabiny.W ogóle co do malowania to mam zero zastrzeżeń,czysto pomalowane i fajnie dobrane kolory . P.S. A czym malujesz ? ''Aero'' czy ''szprejem'' Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Spreyami Multona Już niedługo następna aktualka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 Paweł będziesz skracał tylne piasty?? Jak na razie to ładnie się prezentuje. Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 Wszystko w swoim czasie Narazie to są zastępcze koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Ładne zestawienie kolorystyczne;) Ogółem model zaczyna nabierać kształtów, powodzenia w dalszysh pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Żeby nie było, że nic nie robie to daje foteczke jak to wszystko narazie wygląda Więc tak teraz mam duuuużo szlifowania przy naczepie. Zrabiłem właściwe SS,Skróciłem piasty,przykleiłem grill a teraz robie okablowanie silnike. nie mam dokumentacji zdięciowej więc zrobie jak mi się będzie podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 No Pawełek wygląda coraz ciekawiej, oby tak dalej............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Ładnie się zaczyna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No brawo Jak skończysz magnumcię to musimy to uczcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Maly aktual W baku są już wszystkie przewody od czujników Ponieważ zapas wyglądał troche łyso postanowiłem zrobic skrzyneczke na narzędzia(będzie nowa) Sorka za bałagan bo juz nie chciało mi się sprzątac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Elegancko Mam cichą nadzieję, że po magnumce weźmiesz jakiś gabaryt, a może po wycieczce złapie Cię wena i zaczniesz klejić jakiegoś eMAeNa xD 1MAN RoX xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No pieknie to wychodzi. Dobry pomysł z ta skrzyneczka. A z czego zrobisz zawiasy i klamke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesio Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Mi się wydaje, że ona się nie będzie otwierać :P Ale jeśli tak to jestem Pełen Podziwu przez duże P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Wszystko zaczyna się ciekawie prezentować. Mesio no dobrze nie będzie się otwierać, ale pomimo tego wydaje mi się, że jakaś klamka będzie dla wyglądu chociaż by. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Będzie nowa skrzyneczka, klamki, otwierane drzwi i narzędzia w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mesio Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 No i wszystko wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Paweł216 też mnie ciekawi z czego zrobiłeś tą skrzyneczkę. Potrzebuję taką zrobić do ciagnika balistycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Wydaje mi się, że z polistyrenu (ale niech Paweł się wypowie). Polecam Ci truckman zrobić z tego sam tak robiłem. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Share Napisano 4 Listopada 2008 Tak skrzyneczka to nic innego jak polistyren,ołowek,linijka,klej i dobry pomysł xD Dopiero od jutra zaczynam robote z modelem bo dziś mam dużo nauki :/ W modelu to przykleiłem przewody na silniku do okablowania, i takie tam duperele. Jak zrobie okablowanie to wstawie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 4 Listopada 2008 Share Napisano 4 Listopada 2008 Paweł216 też mnie ciekawi z czego zrobiłeś tą skrzyneczkę. Potrzebuję taką zrobić do ciagnika balistycznego. Co to jest ciągnik balistyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Trucknology wiem, może tak lubisz, ale twój post ma mało wspólnego z pomocą, raczej jest to ostra krytyka. Ciągnik balistyczny jeżeli nie wiesz co to jest to jest to sam. ciężarowy przystosowany do przewozy ładunku ponadnormatywnych. Proszę cie użyj choć czasem wyobraźni bo taka krytyka, ciągłą krytyka jest nie zdrowa, dla obu stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Trucknology Ciągnik balistyczny jeżeli nie wiesz co to jest to jest to sam. ciężarowy przystosowany do przewozy ładunku ponadnormatywnych. . Chyba raczej balastowy a nie balistyczny. Każdemu się zdarza pomyłka. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi