MayonesEXG7 Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja (edytowane) Powoli. Zmienię od następnego projektu, na bardziej coś przyjaznego spawaniu typu green stuff. Materiał epoxy putty w wodzie,to na 30min maks potem nie łapie. Szpachłowka chowana w pojemnikach od 2 lat jakoś. Z spawami tutaj różnie. Dwie foty z wisieńka na torcie.. uroki artysty/ modelarza..chyba to mp40 z wylotem dźwiękowym jak scfi. Pracę nadzorowane są, przez tą mała "niekończąca się opowieść" falkorek Edytowane 14 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja (edytowane) A co. Druga focia, to jak dać taki druk 1.35 do halseta pojazdów pustynnych, na bliskim wschodzie Edytowane 14 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja 45 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Szacun, że ogarniasz modelarstwo nie mając kciuków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Godzinę temu, halset napisał: Trochę inaczej sobie Ciebie wyobrażałem. Szacun, że ogarniasz modelarstwo nie mając kciuków. Pewnie tak samo jak i Ty ?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja 1 minutę temu, WPR napisał: Pewnie tak samo jak i Ty ?! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 14 Maja Autor Share Napisano 14 Maja (edytowane) Halset pyta, do kobiety. Gdzie mój model, bo muszę zdążyć na babarybę, a ty mi go schowałaś. Konwersacja z żoną. Halset wydało się kim naprawdę jesteś. Speak masz idealny, chyba slang Italieriii hehe Biały tygrys, coś ostatnio pazury zapuszcza i tak..nie wiem jak ona to ogarnia, ale doping mam z jej strony ok. Edytowane 14 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja (edytowane) Pierwsza biżuteria grile i pojemnik/zasobnik to wyciorów i zapasowej anteny. Ta część zaznaczona pinceta to kątownik-który zapewne przytwierdzony jest spawem do kadłuba. A z instrukcji idzie na zewnątrz, ale logicznie z piewszej fotki abera-definitywnie idzie do kadłuba. Czy aber bład robi czy tylko,te wydanie zawiera lekki babol w instrukcji. Znalazłem jeden zawias od tylnych skrzynek, od dupy strony z edka od ausf. g ale uciekł mi po pokoju... Dałem sobie narazie spokój hehe. Coś dam da się wykorzystać te blachy jeszcze. Dalej mnie zastanawia,czy robić ogołocone burty z 5tką z zasobnikiem powyżej,od prawej strony a case narzędziowy jest,na tym miejscu. Edytowane 22 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja Opcjonalne, napisane jak wół , wzoruj się na zdjęciach bulika, tam tego kątownika nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja (edytowane) Widzę fotki, ale walić instrukcję. Pojemnik w sumie 95% zrobiony. Z instrukcji Pan Tutera, widzę instrukcję to mnie z poniewiera... Z dojcze technology to w oryginale były dwa płaskowniki i obejmy dospawane na kształt tuby a nie na srodku szła..pseudo szyna kątownik,bo to bezsensowna robota i dodatkowa czesc do spawania. Lewa strona widać, że ściągnął stanik i opalony,jak wizirowa biel od płaskowników a logicznie jak trafiony, to przenieśli z lewej na prawą burtę. Proszę tu Pana pancernego,aby nie wprowadzać zamieszania w warsztat..bo pomaluje na różowo tą 75ką. Pewnie jest jakaś akustuczną matę dali między płaskownikiem-stelażem a obejmą tuby. Aby kuźwa w sardyncę nie piszczało od stuku stali w uszach..haha Edytowane 23 Maja przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Maja Share Napisano 23 Maja (edytowane) 4 minuty temu, MayonesEXG7 napisał: a nie na srodku szła..pseudo szyna kątownik,bo to bezsensowna robota i dodatkowa czesc do spawania. Może majty na nim wieszali , kto ich tam wie Edytowane 23 Maja przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Maja Autor Share Napisano 23 Maja (edytowane) 4 minuty temu, Evildead napisał: Może majty na nim wieszali , kto ich tam wie Wyobrażam sobie Borata comandiera w zielonych majtach z camo brąz i dunkelgelb w czapce niewittce..heloł maj brader niceeee.... Ten z ali g to za tępy na niemiecką pancerke by był Edytowane 23 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja (edytowane) "Już wiem,że niemiecka pantera i pocisk w bok ją sponiewiera. Jestem piątka z kurska..nie głosowałem na donalda tuska. Pis partia jest rozliczana,a pantera nie zrobiona i farbą nie zagruntowana. Pan tu Pan tera, jeszcze gąsek nie maSkładanie tych 300 częsci, szukam motywacyjnych opowieści. By mnie trochę z spiąć do projektu, nie znanego niemieckiego 75mm obiektu. Chwilowy brak weny. Pogoda rozpieszcza..leniwie na modelowanie. Z zdjęć w końcu,wyczaiłem ten lewy bok pojemnika anteny/wyciorów-przy obróconej wieży.. .Jak dalej z podpięciem bocznych ogniw- wyjdzie w praniu. Blachy to szmat czasu na robotę i klejenie. Tu, jak zawsze coś odpadnie..tu doczepię. Trochę za wcześnie, damage tuby zrobiłem ahh. Zgoniłem na przestrzał, drganie tuby lekko przesunęło z wygiętym uchem pojemnika. Kątownik został luzem. Edytowane 29 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 28 Maja Share Napisano 28 Maja Jest wena King Konga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 28 Maja Autor Share Napisano 28 Maja (edytowane) 15 minut temu, FAHR napisał: Jest wena King Konga Żeli papą, mój comandier był czarny, to figurka Helgi,kazała by przefarbować włosy na blond-pewnie aryjska krew.Już od cyganów nazywala.. Blond my name is James Blond Edytowane 28 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 29 Maja Autor Share Napisano 29 Maja (edytowane) Ciąg dalszy skreczu, doróbek. korzystam z uprzejmości @alienuseduard z panti g. Jedynie narzędziowe części. Dzięki szkrzydlaty, ale wracaj rezać dobra tamkę pantere z edkiem, tym co mi dałeś. Łopatu-trzonek z wykałaczki. Sprawcą, tego zamieszania jest maszynu walec-kobiecy do pięt na odciski. Działa, działa. 14ta część to taka kostka-obejma na zdjęciu..powinna być albo zapinka lub taka skurzany pasek hmm. Ostatnia fota to aber zapinki-tu będzie kuźwa...pi piii nie robię Edytowane 29 Maja przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi