Artur Wałachowski Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Cóż mogę napisać mistrzostwo swiata poziom najwyższy z mozliwych ,robisz tak wspaniałe modele że już ci pewnie te pochwały bokiem wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Łał ale piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Zaaa maaałe zdjęcia, widać że model jest GIT ale zrób fotki w większej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 (edytowane) Za mało zdjęć :P Model nie ma sobie nic (chyba)do zarzucenia Edytowane 3 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 3 Października 2008 Autor Share Napisano 3 Października 2008 Fotki będą większe,ale niestety po ukazaniu się modelu w magazynie,takie ustalenia pomiędzy mną a wydawcą,zrozumiałe jak mam nadzieję,ale będą suupeer duże,cierpliwości.dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 ...no i biorę nożyk (ten do wycinania części z ramek) i idę do łazienki chciałbym go kiedyś popełnić może jak zacznę zarabiać. Czekam na lepsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 widziałem na żywo w Białymstoku - wrażenie równe kalibrowi! cały czas się zastanawiam, jak się robi takie wykończenie i powierzchnie? mam nadzieję, że o tym będzie w magazynie? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Właśnie czegoś takiego szukałem,piękny modle a jakie malowanie, tylko zostaje mi pozazdrościć.Podziel się z nami jak robiłeś tę rdzę czy co tam brązowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Podziel się z nami jak robiłeś tę rdzę czy co tam brązowego Użyłem do tego farb mig-a 502 Abteilung-old rust i light rust,oprócz tego ciemny wash i na koniec pigmenty -też rdzawawe. pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Piękny;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 mam nadzieję, że o tym będzie w magazynie? nowy jestem, o jaki magazyn tu chodzi ? No chyba że to jakaś tajemnica ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 4 Października 2008 Autor Share Napisano 4 Października 2008 Nie jestem w stanie zagwarantować czy będzie w nr 4 czy 5,ale chodzi o ten magazyn. viewtopic.php?t=9247 ale po ukazaniu się będzie również i tutaj w pełnej okrasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 chodzi o ten magazyn tylko oczywiście u mnie nie jest dostępny a swoją drogą, są tu ludzie "występujący" w np. Super Modelu lub ModelFanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi