Klapouch Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Było trochę przerwy, ale ulepiłem ostatnio min taką ciężarówkę. Jakość wydruku można określić tylko jednym słowem : fantastyczna. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Coś tu chyba wklejenie przedniej lewej szyby nie poszło po myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja Godzinę temu, Evildead napisał: Coś tu chyba wklejenie przedniej lewej szyby nie poszło po myśli. Idealnie nie jest, ale na żywo nijak nie widać. Dopiero po zdjęciu w powiększeniu zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Model wygląda zacnie. Mi się podoba. A co szyby to ja byłem przekonany, że to wersja z uchylanymi szybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 25 Maja Autor Share Napisano 25 Maja 8 minut temu, Endrju napisał: Model wygląda zacnie. Mi się podoba. A co szyby to ja byłem przekonany, że to wersja z uchylanymi szybami. Aż tak źle nie jest. Przylegają dobrze, jak się wydaje, że nie to kwestia zdjęcia. To co widać to krawędź szyby bocznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 16 minut temu, Klapouch napisał: Aż tak źle nie jest. No pewnie że nie. Ot taki żarcik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja 2 godziny temu, Klapouch napisał: Idealnie nie jest, ale na żywo nijak nie widać Sam model całkiem ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja W dniu 25.05.2024 o 12:49, Klapouch napisał: Idealnie nie jest, ale na żywo nijak nie widać. Dopiero po zdjęciu w powiększeniu zauważyłem. Moje modele też są idealne dopóki okularów nie założę Ale wozik fajny. Robi wrażenie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja 51 minut temu, HKK napisał: Moje modele też są idealne dopóki okularów nie założę Pytanie do wszystkich: kto będzie na tyle odważny i pierwszy zrobi sobie koszulkę z takim napisem? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Z moim PESEL-em odwaga już niepotrzebna. Bez binokli i tak nic nie widzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Godzinę temu, krn78 napisał: Pytanie do wszystkich: kto będzie na tyle odważny i pierwszy zrobi sobie koszulkę z takim napisem? Genialne, właśnie na poważnie się nad tym zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja 2 godziny temu, HKK napisał: Moje modele też są idealne dopóki okularów nie założę Wypisz, wymaluj taka sytuacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barwniczek Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) W dniu 25.05.2024 o 11:35, Evildead napisał: Coś tu chyba wklejenie przedniej lewej szyby nie poszło po myśli. hehe tak było w serii ______________________ Twój https://unikalnydom.pl/lazienka/pralko-suszarka-do-malej-lazienki/ Edytowane 1 Czerwca przez barwniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Wypukłe ryfle na dachu? To już chyba jakaś epidemia u projektantów modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 4 Czerwca Autor Share Napisano 4 Czerwca W dniu 3.06.2024 o 01:27, TM48 napisał: Wypukłe ryfle na dachu? To już chyba jakaś epidemia u projektantów modeli. To nie tylko w 1/72 występuje. Ale maluje się fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi