GrzechuG Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Witam. Oto moje ostatnie wypociny. Efekt na zdjęciach raczej średni ale w rzeczywistości nie wygląda najgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Mi się podoba, nawet bardzo. Jeszcze nie udało mi się wykonać modelu na takim poziomie. Tak więc gratuluję ukończonego modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 brawo! podoba mi się ten kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Wczoraj dokładnie przyszedł mi taki sam pocztą a po oglądnięciu twojego mam ochotę odłożyć resztę i zabrać się właśnie za niego. Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Naprawdę bardzo ładny mig niedopatrzyłem się się szpar tak typowych dla modeli italki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Ładne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Świetny Migacz, podoba mnie sie zwłaszcza zapuszczenie lini podziału, czysto sklejony i ładnie pomalowany. Mam takiego w dokładnie takim samym malowaniu. jak będziesz robił drugiego to podpowiem Ci żę panel z bezpiecznikami za fotelem i fotel powinien być przesunięty do przodu, pomiędzy tablicą a fotelem jest za duża odległość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Piękna robota bardzo fajne komo zapytam z ciekawości jakich użyłeś farb do tego modelu. Trochę brakuje mi zdjęc spodu tego Miga. Pytam bo właśnie ze spodem miałem najwięcej pracy a i tak nie wyszło jak bym chciał. gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 11 Października 2008 Autor Share Napisano 11 Października 2008 fajne komo zapytam z ciekawości jakich użyłeś farb do tego modelu Góra samolotu to mieszanka Medium Green z jakimś jasnym szarym dokładnie nie pamiętam ale chyba Light Ghost Gray. Ten jasny Flat Gull Gray. Spód też Flat Gull Gray. Farby to emalie Model Master. Całość malowana pędzelkami. Trochę brakuje mi zdjęc spodu tego Miga Też miałem tam problemy i spód nie wygląda już tak dobrze. Jeszcze dzisiaj wrzucę zdjęcia dołu. Fotki już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Nie no twój Mig wygląda lepiej od spodu niż mój ale widzę że też dostałeś tak poszczępione wloty powietrza jak ja to mogli by poprawic w tej italerce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 11 Października 2008 Autor Share Napisano 11 Października 2008 Nie no twój Mig wygląda lepiej od spodu niż mój ale widzę że też dostałeś tak poszczępione wloty powietrza jak ja to mogli by poprawic w tej italerce. Te wloty to porażka. Szpachla, szlifowanie znowu szpachla i szlifowanie i niewiele to dało. Cały samolot to jedna wielka szpachlówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Model prezentuje się dobrze i sam bym go u siebie na półce postawił ale mam jednak kilka zastrzeżeń. Spod zielonej często przebija podkład. Zwłaszcza widać to na żaluzjach na górze kadłuba, momentami na skrzydłach a spod ciemnoszarej przebija na końcówkach stateczników. Zieleń na kołpakach kół chyba jest za jasna. Do tego takie kratki od wylotów różnych układów chyba, są niedokładnie pomalowane. Kalki na skrzydłach trochę się świecą. Za to masz plusa za kabinkę i rakietki. Te rzeczy są pewnie rezultatem pośpiechu. Czekam na następny model, który na pewno będzie jeszcze lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vindi Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 zacne dzieło. skoro robiłeś wash na liniach to możnaby jeszcze troche pobrudzić srebrne elementy przy wylotach silników. teraz wyglądaja zbyt czysto w stosunku do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Przyjemny Fulcrumik, ale spróbuj delikatnie pociągnąć matem albo półmatem kalkomanie (zwłaszcza te z napisami eksploatacyjnymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi