koksik750 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Kolor bazowy - Racing White, Zero Paints, Clear - 2k, Zero Paints, Dodatki chromowane- folia Bmf, Felgi - 20" Club Linea L566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Piekny samochód.No i to drewno w środu cudo !! Dobrze że model jest biały taki schludny jak to mercedes. moja ocena w skali do 6 to 8 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Te felgi takie nie mercedesowskie, a tak jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Października 2008 Autor Share Napisano 11 Października 2008 Bo nie mają byc mercedesowskie - to ma być DUB style, czyli po amerykańdżańsku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 No to nie mój styl ja bym dal BBS'y ale dla każdego coś innego...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Jak zwykle model w twoim wykonaniu prezentuje się wyśmienicie ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 DUB style mi sie moze nie podoba , ale tutaj te felgi naprawde sa fajnie spasowane ... cały model jest ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 No mi też się DUB style nie poroba, ale ten Merolek wygląda naprawde ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Sam model jest ochydny, ale twoje wykonanie niczego sobie trafiłeś w mój styl. Czysta forma rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Sam model jest ochydny Co masz na myśli ohydny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Model bardzo fajnie się prezentuje ale jak dla mnie te fele mogły by zostać w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Października 2008 Share Napisano 11 Października 2008 Sam model jest ochydny Co masz na myśli ohydny?? Pewnie chodziło mu o spasowanie części itp. - i tu mu przyznam rację. Miałem kiedyś tego merca i zderaki do kasty nie pasowały w ogóle. Tak samo było z podwoziem. Nie mniej jednak koksik wykrzesał bardzo ładny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Wybacz-ale moim zdaniem najsłabszy w twojej kolekcji. Oczywiście super, ale inne bardziej mi się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 najsłabszy w twojej kolekcji Z tym się też zgodzę, ale wydaje mi się, że wynika to właśnie z jakości modelu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 12 Października 2008 Share Napisano 12 Października 2008 Wszystko jak zawsze miodzio tylko znaczej jest za gruby.Miałem kiedyś E klasę (Fujimi)i niestety też taki był.Mogli go jakoś inaczej zrobić np z elementów fototrawionych.Mam jeszcze jedno pytanie.Jakiej firmy jest ten misiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Października 2008 Autor Share Napisano 12 Października 2008 Italieri. Zgadzam się - spasowanie i jakość tego modelu to więcej niż porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 13 Października 2008 Share Napisano 13 Października 2008 Wykonanie mi sie podoba,jest bardzo staranne,pieknie prezentuje sie drewno w srodku Jednak spasowanie niektórych części troche psuje tego Mercedesa,mysle iż to wina producenta.Jakiej firmy jest ten zestaw?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Wykonanie ładne, ale sam model jakiś nieproporcjonalny. Aż dziwne, że takie firmy jak Italieri, przy obecnym poziomie technik pomiarowych i odlewniczych/wtryskowych wypuszczaję czasem takie badziewia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 15 Października 2008 Share Napisano 15 Października 2008 Technicznie model to porażka, ale Ty i tak dałeś sobie z nim radę Aż dziwne, że takie firmy jak Italieri, przy obecnym poziomie technik pomiarowych i odlewniczych/wtryskowych wypuszczaję czasem takie badziewia. Czasem to chyba nie widziałeś co robią z truckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 A najbardziej rzuciło mi się w oczy połączenie chromu z bielą na felgach - miodzio . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Co do mercedesa, na ostatnim zdjęciu wygląda to jak by farbka się "rozlała" widać to na tym zdjęciu: Nie wiem może jest to błąd zdjecia, ale wygląda to nie najlepiej. Edit: Kontrowersyjny post usunąłem. Proszę wszystkich o poprawną i zrozumiałą pisownię Moderator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 16 Października 2008 Autor Share Napisano 16 Października 2008 Faktycznie gdy malowałem uszczelki drzwi - farba się rozlała w te wielkie linie podziału.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 Wykonanie ok ale sam model... Po co się powtarzać... Połóż mu na szybie taką karteczkę jak są w komisach. Niejedną taką "niebitą" sztukę pamiętam z czasu poszukiwań auta dla siebie ;) Pod tym względem model idealny, poważnie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi