Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolor bazowy - Racing White, Zero Paints,

Clear - 2k, Zero Paints,

Dodatki chromowane- folia Bmf,

Felgi - 20" Club Linea L566

DSC01538.jpg

DSC01539.jpg

DSC01541.jpg

DSC01542.jpg

DSC01543.jpg

DSC01544.jpg

DSC01545.jpg

DSC01547.jpg

DSC01551.jpg

DSC01548.jpg

Napisano

Piekny samochód.No i to drewno w środu cudo !! Dobrze że model jest biały taki schludny jak to mercedes. moja ocena w skali do 6 to 8 !

Napisano

Jak zwykle model w twoim wykonaniu prezentuje się wyśmienicie !

Pozdrawiam,eKrystian

Napisano

Sam model jest ochydny, ale twoje wykonanie niczego sobie trafiłeś w mój styl. Czysta forma rządzi.

Napisano
Sam model jest ochydny

Co masz na myśli ohydny??

Pewnie chodziło mu o spasowanie części itp. - i tu mu przyznam rację. Miałem kiedyś tego merca i zderaki do kasty nie pasowały w ogóle. Tak samo było z podwoziem.

Nie mniej jednak koksik wykrzesał bardzo ładny model.

Pozdrawiam

Napisano
najsłabszy w twojej kolekcji

Z tym się też zgodzę, ale wydaje mi się, że wynika to właśnie z jakości modelu.

Pozdrawiam

Napisano

Wszystko jak zawsze miodzio tylko znaczej jest za gruby.Miałem kiedyś E klasę (Fujimi)i niestety też taki był.Mogli go jakoś inaczej zrobić np z elementów fototrawionych.Mam jeszcze jedno pytanie.Jakiej firmy jest ten misiek?

Napisano

Wykonanie mi sie podoba,jest bardzo staranne,pieknie prezentuje sie drewno w srodku Jednak spasowanie niektórych części troche psuje tego Mercedesa,mysle iż to wina producenta.Jakiej firmy jest ten zestaw?Pozdrawiam!

Napisano

Wykonanie ładne, ale sam model jakiś nieproporcjonalny. Aż dziwne, że takie firmy jak Italieri, przy obecnym poziomie technik pomiarowych i odlewniczych/wtryskowych wypuszczaję czasem takie badziewia.

Napisano

Technicznie model to porażka, ale Ty i tak dałeś sobie z nim radę

Aż dziwne, że takie firmy jak Italieri, przy obecnym poziomie technik pomiarowych i odlewniczych/wtryskowych wypuszczaję czasem takie badziewia.

Czasem to chyba nie widziałeś co robią z truckami

Napisano

Co do mercedesa, na ostatnim zdjęciu wygląda to jak by farbka się "rozlała"

widać to na tym zdjęciu:

dsc01548zd5.jpg

Nie wiem może jest to błąd zdjecia, ale wygląda to nie najlepiej.

Edit: Kontrowersyjny post usunąłem. Proszę wszystkich o poprawną i zrozumiałą pisownię

Moderator.

Napisano

Wykonanie ok ale sam model... Po co się powtarzać... Połóż mu na szybie taką karteczkę jak są w komisach. Niejedną taką "niebitą" sztukę pamiętam z czasu poszukiwań auta dla siebie ;) Pod tym względem model idealny, poważnie... ;)