PKD4GA Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 W "Nastepnym do raju" Hlaski, ktorys kierowca (chyba Dziewiatka) przymocowal do samochodu, i uznawal za maskotke, czaszke kolegi ktory wczesniej "zwalil sie samochodem". Taka "glowka" na samochodzie SAS bardziej mi pasi... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 widziałem taką błowę byka z żywicy,oczywiście już czaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Willys łeb znaczy się internetowy ? ;) Juz poważniej, sam bedziesz go z masy rzeźbił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Co prawda bawół to nie jest, ale może się przyda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 p. Rafał Jankowski zpytał czy będę go sam rzeźbił. No cóż nie mam chyba innego wyjącia, nawet jeśli ktoś robi taki rzeczy to zanim znajdę, zamówię, zanim by przyszło, a nie daj Boże nie takie jak mi się wydawało. Teraz mogę mieć pretensje do samego siebie. Biegli antropolodzy pewnie szybko dostrzegą, że wzorem nie był ...bawół afrykański. Wyszło trochę Rodeo trochę Mad Max, jak to w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 bardzo fajnie to wygląda, mi osobiście się podoba albert te bobki mogłeś wyciąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Jak z Mad Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 dostrzegą, że wzorem nie był ...bawół afrykański. ???? Święta krowa z Indii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 bardzo fajnie to wygląda, mi osobiście się podoba albert te bobki mogłeś wyciąc ups przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 ???? Święta krowa z Indii??? Nie wiem ale to jakiś irlandzki zwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Teraz mogę mieć pretensje do samego siebie. A masz ? ;) Kościec przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 zajefajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Października 2008 Autor Share Napisano 27 Października 2008 (edytowane) A masz ? ;) tym razem wyjątkowo nie mam. Pierwowozorem nie była św. Krowa, za model posłużya czaszka Bizona Amerykańskiego. Edytowane 27 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 ???? Święta krowa z Indii??? Nie wiem ale to jakiś irlandzki zwierz pewnie jakaś odmiana (ł)owcy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 27 Października 2008 Share Napisano 27 Października 2008 nie no Albert żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 nie no Albert żart Najszczersza prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Października 2008 Autor Share Napisano 28 Października 2008 Tak to wygląda po połączeniu pojazdu z podstawką: Tym samym projekt zawieszam, do czasu zdobycia jakichś figurek. Po skończeniu dioramy pewnie się "pochwalę" ale już w zakładce Galeria. Dziękuję za pomoc i podpowiedzi. Pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 figurki to weź może chłopków 8th army Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Teraz zdaje się MiniArt wydał zestaw figurek brytyjskich kierowców i załogi samochodu. Wprawdzie samochodu pancernego, ale przy minimalnej ingerencji skalpela i pilnika, tudzież zamiany główek, podejdą znakomicie A co do modelu, to PIERWSZA KLASA!!! Aż dziw bierze, że ze starego gruchota Tamki dałes radę aż tyle wycisnąć. Gratulacje. No i to malowanie - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł94 Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 Świetnie się to wszystko prezentuje! Brawo! Jak figurki będą na tym samym poziomie to mniam. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 jeszcze tylko figurki i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 28 Października 2008 Share Napisano 28 Października 2008 fajnie się komponuje może odpoczywających daj, np: jak siedzą na skale albo coś w tym stylu, piją coś, jedzą itd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Marca 2009 Autor Share Napisano 9 Marca 2009 Po okresie pewnej bezwładności spowodowanej brakiem figurek udało mi się kupić zestaw MiniArt 35069 (jak radził Avi): W pudełku szału nie ma, sporo nadlewek, wyraźne łączenia formy, jednak wszytsko do "wyprostowania". Prawda jest taka: figurki powinny być z żywicy a nie z mydelniczek. Wybrałem dwóch. Jeden w zamyśle autora miał być kierowcą, Ja widzę go w innej roli: Pan w łapkach trzyma mapę nie gazetę z DUŻYMI leterami i kolorowymi obrakzami. A głowy? Będą - później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longer08 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Dopiero teraz zauważyłem Twój warsztat. Scenka szczękoopadowa jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Ja też zupełnie przed chwilą zobaczyłem ten wątek i też mi się bardzo podoba. Szykuje się super scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi