p2288 Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 Cześć Przyjaciele Szybki model wykonany w ciągu miesiąca ponieważ okazało się, że jest szansa pojawienia się na konkursie w Koszalinie, a z pustymi rękoma nie ma co jechać. Przez wykonanie i większe niedociągnięcia nie pokładam w nim nadziei i oglądacie tego ulepca na własną odpowiedzialność. Jedyne z czego jestem zadowlony to z efektu rdzy na ?rurze wydechowej? oraz efekt zabrudzenia zbiornika paliwa. Co do kolorów wnętrza umywam ręce przez nikłą dokumentację... O to 3 zdjęcia gotowca oraz 3 migawki z budowy... Miłego dnia! Quote
Adamo722 Posted July 2, 2024 Posted July 2, 2024 (edited) Raczej nie jest to model na konkurs, może do jakiejś gry wojennej się nada. Edited July 2, 2024 by Adamo722 Quote
p2288 Posted July 2, 2024 Author Posted July 2, 2024 Zainspirowałem się faktem, że rok temu TKS w 1:72 został wysoko oceniony. Ale głos oddaje bardziej doświadczonym więc pozostaje tylko się zgodzić z tobą. Quote
Michal_G Posted July 5, 2024 Posted July 5, 2024 Tłumik do rozwiercenia. Co do kolorystyki nie wypowiadam się bo co fotka to inaczej wyszła. 1 Quote
p2288 Posted July 7, 2024 Author Posted July 7, 2024 W mojej opinii nie do końca zasłużone ale są i się z nich cieszę: 2 wyróżnienia oraz nagroda specjalna od Pana Litewki który bardzo mi się zawsze kojarzył z koszalińskim festiwalem... Jak rok temu w tych samych okolicznościach... chciałbym podziękować całemu forum jak i tym którzy czuwali nad moimi wątkami oraz wzkazywali właściwą drogę w modelarstwie, pokazywali techniki modelarstwa od zera i już od 2 lat są moimi wzorami w tej dziedzinie. Miło mi bardzo było poznać niektórych z was na minionym konkursie. Przez ostatnie 2 lata zrobiłem wraz z wami postęp jakiego nie zrobiłem przez wcześniejsze 4 lata bez dołączeniem do was! Do zobaczenia za rok i dziękuję wam wszystkim!!! 4 Quote
Recommended Posts