p2288 Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca Cześć Przyjaciele Szybki model wykonany w ciągu miesiąca ponieważ okazało się, że jest szansa pojawienia się na konkursie w Koszalinie, a z pustymi rękoma nie ma co jechać. Przez wykonanie i większe niedociągnięcia nie pokładam w nim nadziei i oglądacie tego ulepca na własną odpowiedzialność. Jedyne z czego jestem zadowlony to z efektu rdzy na ?rurze wydechowej? oraz efekt zabrudzenia zbiornika paliwa. Co do kolorów wnętrza umywam ręce przez nikłą dokumentację... O to 3 zdjęcia gotowca oraz 3 migawki z budowy... Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Lipca Share Napisano 2 Lipca (edytowane) Raczej nie jest to model na konkurs, może do jakiejś gry wojennej się nada. Edytowane 2 Lipca przez Adamo722 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 2 Lipca Autor Share Napisano 2 Lipca Zainspirowałem się faktem, że rok temu TKS w 1:72 został wysoko oceniony. Ale głos oddaje bardziej doświadczonym więc pozostaje tylko się zgodzić z tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 5 Lipca Share Napisano 5 Lipca Tłumik do rozwiercenia. Co do kolorystyki nie wypowiadam się bo co fotka to inaczej wyszła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 7 Lipca Autor Share Napisano 7 Lipca W mojej opinii nie do końca zasłużone ale są i się z nich cieszę: 2 wyróżnienia oraz nagroda specjalna od Pana Litewki który bardzo mi się zawsze kojarzył z koszalińskim festiwalem... Jak rok temu w tych samych okolicznościach... chciałbym podziękować całemu forum jak i tym którzy czuwali nad moimi wątkami oraz wzkazywali właściwą drogę w modelarstwie, pokazywali techniki modelarstwa od zera i już od 2 lat są moimi wzorami w tej dziedzinie. Miło mi bardzo było poznać niektórych z was na minionym konkursie. Przez ostatnie 2 lata zrobiłem wraz z wami postęp jakiego nie zrobiłem przez wcześniejsze 4 lata bez dołączeniem do was! Do zobaczenia za rok i dziękuję wam wszystkim!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Gratulacje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Lipca Share Napisano 8 Lipca Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi