jerzy_k Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Ostatnio nie miałem jakoś weny do malowania pojazdów, ale udało mi się skończyć VW busika w wersji camper. To jeden ze starszych modeli Takoma, raczej uproszczony i spasowanie części takie sobie. Dorobiłem mu bagażnik dachowy żeby wyglądał bardziej wakacyjnie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca niektóre obicia na grubo i w dziwnych miejscach ale całościowo mi sie podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Świetny w odbiorze, bez wnikania w szczegóły. Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca 2 godziny temu, jerzy_k napisał: Dorobiłem mu bagażnik dachowy żeby wyglądał bardziej wakacyjnie Czyżby ten Bulli był wzorcem dla twojego modelu? Mi się podoba twój model, co do rdzy to zarówno starsze Golfy , Passaty jak i Bulli-ki rdzewiały na potęgę. Od znajomych którzy pracowali w tym czasie w Wolfsburgu / Hannover przyczyną podobno miała być blacha dostarczana z Polski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca I całkiem fajnie Ci to wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lipca Share Napisano 16 Lipca (edytowane) Fajny. Podoba się. 11 godzin temu, M.A.V. napisał: niektóre obicia na grubo i w dziwnych miejscach Nie wiem Zbyszku czy można mówić o obiciach w przypadku pojazdu cywilnego. To raczej domena wojskowych pojazdów. Tu raczej chyba o korozji możemy mówić a ta jak wiadomo nie kieruje się logiką, wyłazi tam gdzie jej pasuje. Edytowane 16 Lipca przez Endrju 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 17 Lipca Autor Share Napisano 17 Lipca Dziękuję za komentarze. Raczej żaden konkretny pojazd nie był wzorcem, choć ze względu na popularność autka można w sieci znaleźć tysiące zdjęć. Chciałem tylko żeby był dwukolorowy i podrdzewiały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Lipca Share Napisano 31 Lipca Dopiero teraz go znalazłem, prezentuje się wyśmienicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi