kowal76 Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca Kolejny model "vintage" w moim dorobku. Model He-111 Matchbox z późniejszego wydania. Malowany Gunze. Przednie oszklenie oraz dolne słabo spasowane. Reszta części dobrze spasowana i fajnie się kleiło. Zresztą za dużo tych części nie ma w tym modelu :). 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca jakich kolorow uzyles, bo tak, na pierwszy rzut oka, troche nie niemieckie... ale fachowcem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 25 Lipca Autor Share Napisano 25 Lipca (edytowane) 6 minut temu, BRAVO112 napisał: jakich kolorow uzyles, bo tak, na pierwszy rzut oka, troche nie niemieckie... ale fachowcem nie jestem Użyłem Gunze H 67 RLM 65 spód, H 64 RLM 71 i H 65 RLM 70 góra. Jednak specjalnie w to nie wnikałem, jakie dokładnie mają być kolory. Jak są złe, to trudno, przemalowywać nie będę. Edytowane 25 Lipca przez kowal76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Lipca Share Napisano 25 Lipca No proszę, świetny Rumun . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Wspomnień czar a potraktowałeś go po macoszemu. Ten model to jak klocki lego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca 21 godzin temu, BRAVO112 napisał: jakich kolorow uzyles, bo tak, na pierwszy rzut oka, troche nie niemieckie... ale fachowcem nie jestem Niemieckie, niemieckie tylko kontrast wyszedł duży między 70 i 71. Generalnie fajny, wintydżowy klimat, "szufla" po rumuńsku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi